-
Piosenka z DMCCo to za piosenka? Leciała w DMC 4.05.2016 [youtube.com]
-
Co to za piosenka ?Co to za piosenka ? Leciała wczoraj w muzycznym radiu podczas house 20pl [youtube.com]
-
Reprezentacja ze Świętego MiastaSzukam wykonawcy utworu hip-hopowego z Częstochowy. Zależy mi również na wersji cyfrowej kawałka.
-
Jaka piosenka w filmiku?Czy ktoś może zna tytuł piosenki z filmiku?
-
PumpinglandNuta pochodzi z members of pumpingland, wie ktoś co to?
-
Kawałek techno, dosłownie kawałek :D Może ktoś zna? Całkiem nowa piosenka.Piosenka z seciku, ta pierwsza, jesli ktos coś prosze o odpowiedź :)
-
Szukam piosenki z nagraniaWitam, szukam piosenki z nagrania. Niestety jakosc nagrania jest słaba, ale moze uda sie komus ...
-
Co to za remix?wiem że to Tobi King - Loli Mou ale nie wiem jaki remix? ktoś wie?
-
muzyka z radia silesiaCZY KTOS ZNA TE UTWORY BEDE WDZIECZNY DOLANCZAM MP3
-
"Myśl jak facet" 98 minuta.W filmie "Myśl jak facet" w 97/98 minucie, po tym jak Cedric wychodzi z łazienki ...
-
Pomóżcie mi z tytułami z tych Mega Mixów:)[mixcloud.com] [mixcloud.com] [mixcloud.com]
-
Jeśli istnieje - potrzebuję linku lub pomocy przy namiarze albumu.Potrzebuję linku do stronki z albumami głównie muzyki elektronicznej oferującą również nasz kraj. Oprócz discogs ...
-
Znany utwór klubowy, wokal kobiecy, melodia wygrana przeze mnie na pianinie online (załącznik)Jest to znany utwór house/techno, kilka razy słyszałam w radio Eska, na początku powolny, z ...
-
Kto to śpiewa?[youtube.com] Znam tytuł piosenki i oryginalnego wykonawcę. Bardzo chcę znaleźć kto śpiewa ten cover. Bardzo ładnie ...
-
Muzyka z VIVA w pizzeri xDW teledysku były jakieś dzieci, i taki dziadek (?) który gadał przez telefon. Jeszcze był ...
-
Piosenka z filmu sasiedzi?!Chodzi mi o piosenke z filmu sąsiedzi która leci w 56.35 minucie? [kinoman.tv]
-
Co to za muzyka[tvnmeteo.tvn24.pl] bardzo mi zależy świetna muzyka . Z góry dziękuje :*
-
mp3 w tle - proszę o rozpoznanieWitam, Posiadam do zidentyfikowania kawałek spod tego linku [wyslij-plik.pl] Z góry Dziękuję!
-
Sezon Na Miłość / Kiraz MewsimiCześć, Proszę o zidentyfikowanie tego utworu, który ukazał się w odcinku 24-tym, słychać go w tle. ---> ...
-
Poszukuję!Witam, Poszukuję tytuły tej piosenki - [www26.zippyshare.com] Z góry dziękuję!
-
Pieśń rybackaPowitać! Szukam piosenki nawet dość znanej, lecz nie pamiętam dokładnie słów. Leciało to mnie więcej ...
-
Co to za piosenka?Kiedyś na kanale polo tv chyba w video mixie leciał kawałek w którym m@&%#n ucieka ...
-
Poszukuję tytułu i wykonawcyMoze ktos kojarzy co to za kawalek w 22 minucie? [pattryk1634.wrzuta.pl]
-
Piosenka z reklamy Pneumolan Plus / z salonów mediaexpertWitam serdecznie, Od ponad roku poszukuję piosenki, którą pierwszy raz usłyszałem w salonie mediaexpert. Melodia ...
-
Weselna z Radia WawaPiosenka leciała przedwczoraj (17.09.) w radiu Wawa w godzinach 20-23. Śpiewał ją mężczyzna,słowa były typowo ...