-
Szukam piosenkiHej, szukam starego, hip-hopowego kawałka, w którym na teledysku, na samym początku idą raperzy w ...
-
Bardoz prosze o podanie mi nazwy tej piosenki technoZnalazłem tą nutę na starej płycie Cd ale nie mam tytułu
-
Utwor z reklamyCześć. Szukam tego utworu, który leci na początku reklamy (link nizej) już baaaaardzo bardzo ...
-
Pomoże ktoś?Proszę o pomoc w rozpoznaniu piosenki z filmiku poniżej (Start od 56min 23s): [youtu.be]
-
nazwa teledysku blondyny z gosciami z sześcianowymi głowami - animowaneZnacie może nazwę piosenki lub zespołu. Teledysk robiony w różnych stylach animowanych. Spiewa blondyna, dwóch gości ...
-
Kawałek houseRozpozna ktoś? [www76.zippyshare.com]
-
Kto wykonuje utwór 5.15 - 9.00?jw. [youtube.com]
-
piosenka z filmikupiosenka z filmiku ([facebook.com] doladnie sie nazywa na tym profilu This Is Called Amazing !!! @rynosaurusflex
-
Zna KtoŚ TytuŁ?[oddshot.tv] ZNA ktoś tytuł tej muzyki?
-
Hip hop tv 11 pazdziernika 2016 Ktos pomoże ?Witam, poszukuje utworu polskiego hip hopu z nowego kanału Hip Hop tv, Utwór leciał wczoraj ...
-
Muzyka chyba z radia EskaWitam. Szukam piosenki z damskim wokalem o ile można to tak nazwać ;D, chyba trance ...
-
Jaki tytuł trap/baltimore piosenki?Jaki jest tytuł pioesnki zaczynającej się w 1:00? Szukam od miesiąca i nic :( [youtube.com]
-
poszukuję popularnego rapu w remixie!Często na imprezach puszczają remix jakiegoś zagranicznego rapu. Wiem że jest to jakiś klasyk, często ...
-
Szukam piosenki z nagraniaWitam, szukam piosenki z nagrania. Niestety jakosc nagrania jest słaba, ale moze uda sie komus ...
-
piosenka z filmuwitam szukam piosenki filmu [youtube.com] Pozdrawiam
-
Co to za utwór? Brzmi jak soundtrack z filmu...[youtube.com] Chodzi mi o utwór trwający od 2:50 do 3:18, od momentu jak ta piękna dziewczyna ...
-
zna ktoś ta nutke ?[youtube.com]
-
szukam piosenki mniej więcej z roku 2002 - 2006witam poszukuje piosenki która często leciała na vivie gdzieś w granicach 2002 - 2006. Pamiętam ...
-
piosenka z warsaw shore s06e07musze znac tytul tej piosenki 13:48 wchodzi (po tym jak magda oblewa dziewczyne ktora wyrwal ...
-
Piosenka z kasetyposzukuje piosenki której znam tylko kawałek refrenu: czy na prawde jet możliwe, by zakochać się ...
-
Głos podobny do Pitbulla a później niezla pompaskojarzyłem tylko przed dropem coś takiego "bicz flow"?
-
Szukam tego od ponad pół roku, czy ktoś zna utwór?Szukam pewnego utworu, wpadł mi w ucho na tyle że nie mogę odpuścić by przestać ...
-
Piosenka z Warsaw ShoreWitam, zna ktoś może tytuł piosenki jaka leci w tle 7 odcinka Warsaw Shore (6 ...
-
Zagraniczna, spokojna piosenkaSzukam utworu który często leciał w radiu. Kojarzę jedynie teledysk - zaczyna się w domu, ...
-
Czy ktoś rozpoznaje tą piosenkę?Piosenka pojawiła się w secie Energy 2000 Przytkowice - Human Sling (06.08.16) Part 1/2 w ...