-
Piosenka w stylu dubstep / electro.Chodzi mi o piosenkę, styl dubstep / electro. Coś mi się kojarzy z jakimś "SIRENS" [youtube.com]
-
5 dziewczynek i nauczycielka tańca.W teledysku występuje 5 dziewczynek, które tańczą na boisku lub sali gimnastycznej i nauczycielka tańca ...
-
muzyka na końcu filmikuWitam co to za muzyczka na końcu filmiku? [youtube.com]
-
Summer Mix - co to za piosenka?[youtube.com] Jaki tytuł ma pierwsza piosenka?
-
Teledysk z dziewczyną w szpitaluHej, od ok 4-6 lat poszukuję piosenki, której mgliście pamiętam kawałek teledysku: dziewczyna jest w ...
-
Muzyka z Warsaw shoreZna ktoś nute od 9:41 do 10:23 Warsaw shore summer camp 2, odcinek 9 Przepraszam ...
-
Co to za nutka?Siamano! Zaczyna się na 7;01 - gdyby nie wczytało :) [youtu.be]
-
motyw podobny do Son!kwitam poszukuje piosenki ktora leci nieraz na MR piosenka spokojna i w pewnym momencie jest ...
-
Co to za piosenka?Witam. Poszukuję pewnej piosenki, która ostatnio chodzi mi po głowie, lecz kompletnie nie znam tytułu ...
-
Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie? -->PróbkaDysponuję tylko 9 sek. próbką. Żaden Shazam, Track ID czy SoundHound nie dał rady, na ...
-
Na Dobre i Na ZłeWitam poszukuje piosenki z tego filmu ktora leci na poczatku przed odcinkiem nie moge nigdzie ...
-
To możektoś zna?Piosenka jeszcze z NRD! Może ktoś słyszał, i wie kto wykonuje?
-
Czy ktoś rozpoznaje piosenkę z nagrania z zumby?Mam nagraną piosenkę do zumby. Niestety nagranie jest w kiepskiej jakości i Shazaam sobie ...
-
tytuł i wykonawca ??? https://instagram.com/p/BLVSWG5jrYj/chciałbym zdobyć tytuł i wykonawce utworu w tym filmiku [instagram.com]
-
Polski rapwitam, czy kojarzy ktoś teledysk gdzie dwóch dresów schodzi ze schodów, kopią cały czas kamery ...
-
Co to za kawałek?[youtube.com]
-
Muzyka z Ekipy z warszawy sezon 6 odc. 7z ekipy z warszawy sumer camp 2 odc 7 nuta w 1:10 zaraz ...
-
Tytuł piosenki z klubowego mixuJak nazywa się orginał piosenki z tym żeńskim vocalem?
-
super nowa angielska piosenka z fajną melodiąCześć! Poszukuje piosenki którą słyszałam już ze 2 razy w sklepie H&M i chyba raz ...
-
Szukam piosenki około 2000 rokOd bardzo dawna szukam piosenki z roku około 2000r. pogranicze pop/elektroniczna. Chyba jest jakiś jej ...
-
Może ktoś podać mi tytuł nutki?[seciki.pl...a-19082016.html] Poda ktoś tytuł nutki, która leci od 1:00:00? Dzięki
-
Piosenka "if you like " w czarnych rytmachWitam, może kojarzy ktoś piosenkę gdzie facet śpiewa dość często "if you like". Jestem na ...
-
Piosenka z serialu: Cudowne LataWitajcie szukam od jakiegoś czasu nazwy piosenki jednego z odcinków cudowne lata. Mianowicie, chodzi mi ...
-
Jaka to muzyka - rock/metal[youtube.com]
-
Jaka to muzyka?Na początku jest gra na skrzypcach, później takie piszczenia (również na skrzypcach) a później są ...