-
Piosenka filmikuWitam, poszukuję tytułu do remixu piosenki z filmiku: [youtube.com] w czasie 11:05. Z tego co słychać jest ...
-
Piosenka z radiaHej, poszukuję piosenki, na moje oko, jest ona z gatunku pop/dance koło 2005-2008 rok. Niewiele może ...
-
Co to za utwór zaczynający się w 3:16?[youtu.be]
-
-
Znam tylko refren...bez słów.Utwór dynamiczny, chyba bez słów z lat 90. Z tego co pamiętam, w refrenie głos ...
-
Polskie chyba 2015 albo 2016, mało znnay zespół, gruby panHey Teledysk jest nad wodą. Jest blondynka chyba w czarnym bikini i tańczy ze znajomymi na ...
-
"Light my fire in the hole" śpiewa kobietajak w temacie poszukuję piosenki, którą śpiewa kobieta, a z tekstu pamiętam jedynie ten fragment. ...
-
co to może byc za piosenka?załącznik
-
Poszukuję piosenki czarno biały teledyskBardzo proszę o pomoc. Szukam piosenki mniej więcej z lat 1996 - 1997, pamiętam tylko ...
-
Moje wielkie greckie wesele 2szukam tytułu utworu, który został użyty w filmie Moje wielkie greckie wesele 2 pod koniec ...
-
Szukam teledyskuKojarzycie może rytmiczny teledysk zagraniczny rok2000-2005 którym występuje dwóch czarnych mężczyzn i kobieta .Kojaze tylko ...
-
Może znacie podobne melodie?Znacie może jakieś przykłady melodii cyrkowych w stylu Rave/Eurodance? Fajnie by było, gdybym odnalazł kolejny ...
-
Szukam piosenki w refrenie lecą "ma eja hii" lub podobnieSzukam piosenki w refrenie lecą "ma eja hii" lub podobnie. Jak dobrze pamietam wykonuja ja ...
-
Pomocy co to za piosenka?[vine.co]
-
Jak nazywał się autor tej piosenki i jaki był jej tytuł?Od kilku miesięcy poszukuję pewnej piosenki, która leciała bodajże w 2009 roku np. na Viva ...
-
Muzyka w tle - pianino - Na wspólnejCzołem, wiecie może co to za nuta, która zaczyna się od 2:15? [serialnet.pl] Strasznie mi się ...
-
Kawałek z filmu na Youtube.Szukam tytułu kawałka granego w tle na kanale Cięty SWC. [youtube.com] - Chodzi o ten film ...
-
Piosenka zawierająca słowaw refrenie wersy zaczynały się od słów: oh babe, a jeden z nich brzmiał jakoś ...
-
Rap "niestety mamy takie czasy" "przypominające prawdę"Byłem ostatnio na maratonie biegowym o charakterze patriotycznym i gdy czekaliśmy na start leciał rapowy/hip-hopowy ...
-
muzyka z radia silesiaKTOS ZNA TEN UTWOR BEDE WDZIECZNY POZDRAWIAM DOLANCZAM MP3
-
Prawdopodobnie hiszpańska piosenkaWitam poszukuje piosenki w której w refrenie powtarza się słowo majsika (tak przynajmniej mi się ...
-
Szukam tytuły PiosenkiWitam szukam tytuły tej Piosenki z Klipu
-
Czy ktoś potrafi rozpoznać w jakiej innej piosence również pojawiają się te same początkowe dzwiękiWitam, tak jak w tytule czy ktoś potrafi skojarzyć w jakiej innej piosence również pojawiają się ...
-
2-urodziny-klubu-protector-brzeski-dj-antex-22-10-2005Co to za nuta od 39:55 [soundcloud.com]
-
Jaka muzyka w tle???Jaka muzyka w tle??? [youtube.com]