-
Jaka muzyka w tle???Jaka muzyka w tle??? [youtube.com]
-
co to za piosenkaPodmiot liryczny spotyka dziewczynę z obcego kraju, która szuka drogi nad Wisłę. Kieruje ją do ...
-
co to za piosenka electro(?) ?Piosenka taka electro, leci muzyka i w tle są między innymi takie słowa, które się ...
-
Szumak apokaliptycznej muzyki do filmikuWitam, tworzę pewien filmik i potrzebuję takiej apokaliptycznej muzyki, ogólnie film jest o wyburzeniach dlatego ...
-
Szuka piosenki klubowej z TomorowlanduPoszukuje konkretnie jednego utworu lu jak ktoś kojarzy to całego seta, podczas którego dziewczyna śpiewa ...
-
Szukam piosenki w której facet śpiewa cały czas to samo przez cały utwórUtwór jest taki latynoski troche mam wrażenie, tam cały czas facet śpiewa to samo, jedno ...
-
Piosenka z eskiWitam szukam tytułu piosenki która leciała dosyć często w roku 2015 może później też na ...
-
Muzyka z filmiku na facebook'u[facebook.com] Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
-
prawdopodobnie east coast'owy klasyczny bit[youtube.com] chodzi mi nazwę instrumentala wykorzystanego w intrze mixtapu szopeena
-
Poszukuje piosenek z tego filmikuPoszukuje obu piosenek z tego filmiku.. druga zaczyna sie od 2.44. [youtube.com]
-
Jaka to piosenka ?W refrenie była about thanku baut you . Leciała on dość często w eska tv ...
-
Muzyka z filmiku Klubu pomarańcza- tytułWitam, poszukuje utworu z filmiku promującego klub, z gory dziękuje i pozdrawiam
-
Walc wiedeński - proszę o tytułjak wyżej - proszę o tytuł
-
Pierwsza piosenka z setuSiema, wiecie jak nazywa sie pierwsza piosenka z tego oto setu: [soundcloud.com] Szukam naprawde dlugo i ...
-
Wokal trochę podbny do wokalist Crannberies wydaje mi się, że lata 90 lub blisko 2000piosenke usłyszałem w sklepie, znam ją ale za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu ani ...
-
Bonjour madame, nu bulet RAPPiosenka leciała w radiu Eska lub rmf już nie pamiętam, śpiewa facet to jest taki ...
-
oooo ooooo oooo w refrenie.Witam szukam piosenki w której śpiewa kobieta. Piosenka jest w miarę szybka dopiero w refrenie ...
-
FIFA co to za piosenka?[youtube.com] co to za nuta od 8,40
-
Stary kawałek techno, często pojawia się w setach Clubbasów R.T.I.A, rytm wygrany przeze mnieUtwór podobny do kawałków Saby Davis'a, starszy, często pojawia się w setach Retro Time In ...
-
Co to za utwór na początku filmiku?Co to za utwór na początku filmiku?[youtube.com]
-
Co to za piosenka w minucie 9:11Proszę o pomoc oto link do filmu :D [youtu.be]
-
co za muza z seta ?Witam co to jest za utworek ? z góry dzieki ! :D
-
Piosenka ze snapa RLMJuż od kilkunastu miesięcy szukam piosenki. Jest tam mało słów śpiewanych raczej przez faceta. Jest ...
-
z filmu ''Brick Mansions'' (2014)[streamable.com]