-
nuta w barze w plebanii[youtu.be] Od tego momentu, gdy Grzyb rozmawia z Walencikiem. Co to za nuta w tle?
-
poszukiwana piosenka!!!Hej, szukam piosenki - nie pamietam tytulu ani wykonawcy ale bym czarnoskóry, piosenka w stylu ...
-
koles gra i glosik ma jak kastrat , artystasiemaneczko sluchajcie piosenka gdzie koles gra na gitarce , slonce zachodzi , facio ma brodke ...
-
Szukam piosenki z trace tvSzukam dośc klimatycznej piosenki, wteledysku o jednolitej mało kolorowej stylistyce oglądamy kochająco się parę obraz ...
-
Piosenka-wampir-zamek pomoC!Często ją puszczali na Vivie. Teledysk wyglądał tak: paru chlopaków poszło do kina na jakis ...
-
Od 0.00 do 1,00[youtube.com] pomocyyy
-
Drop podobny to podanego w linkuJak w tytule: [youtube.com] Od 1:07 zaczyna się drop. Podobny do tego gdzieś kiedyś słyszałem w innym ...
-
Radio HIT 10:37 Disco PoloZałączam fragment, szukałem w google bez skutków.
-
Muzyka z Sinsay'aKojarzy może ktoś piosenkę w której występuje zdanie "i can't speak"? Śpiewa ją kobieta.
-
Krótki fragment D'n'BArtysta,tytuł?
-
Festiwal Ostróda 2016A więc byłem w sobotę około 1 w nocy pod bramkami wejścia do imprezy na ...
-
Muzyka z GTA VWitam, piosenka jest w GTA V jednak nie wiem na jakiej stacji. Słyszałem ją kilka ...
-
Muzyka z bajki - SmerfyWitam serdecznie, szukam samej muzyki bez słów z intro Smerfów (wersji Duńskiej) Poniżej link: [youtube.com] Wie ktoś gdzie ...
-
kijowy opis będzie, sorry.Chyba po francusku w refrenie trzy razy coś powiedziane po czym coś tam *dance*. ;-) Może ...
-
Mortal Kombat Finish Him Mix(muzyka z gry)Szukam muzyki, zmiksowany Finish Him z Mortal Kombat. [www103.zippyshare.com]
-
Najprawdopodobniej folk. Biegający chłopiec z dziewczynką po lesie. Wykonawcy to trójka blondynów.Kojarzę ją niestety tylko z teledysku. Piosenka na pewno jest na youtubie (bo w końcu ...
-
ktos to moze znaWitam, szukam piosenek ale i tytułu, wykonawców graja ja czest w radiu fest nagralem kawalek ...
-
Co to za piosenka w 12:25 ?Słyszałem już gdzieś kiedyś piosenkę z tego kabaretu [youtube.com] w 12:25, ale nie mogę sobie ...
-
Utwór O.S.T.R. (?)Dawno dawno temu słyszałem w radiu utwór bodajże O.S.T.R.ego - nie pamiętam słów, ale pamiętam ...
-
Ludzik i jego życie w 8 bitachWitam Od dłuższego czasu poszukuje teledysku i piosenki zarazem :) pamiętam ze były to lata ...
-
Co to za piosenka w tym filmiku?[youtu.be] ta pierwsza.
-
Z jakiej piosenki to podkladWitam szukam piosenki ktorej melodia leci w tle oto link do filmiku [youtu.be]
-
pioseneczka i need your love proste dawac pomozcie ;DCzesc znacie może tytuł piosenki która w refrenie kończy sie słowami " in need your ...
-
z tańca bugi bugi czy jakoś tak fajna piosenka -jaka?od 25.35 do 27.08 można słuchać bez końca [youtube.com]
-
Mam kawałek utworu szukam tytułu ktoś zna?Mam kawałek utworu szukam tytułu ktoś zna?