-
Czy Ktoś to zna?[youtu.be] 1: 20 do końca filmiku, Jak nazywa się ta melodyjka?
-
Intro z kanału konradpikWitam Zna ktoś tytuł kawałka który konrad użył w intrze OD 13S-24S filmu [youtu.be]
-
Podobne do Destination CalabriaSzukam piosenki podobnej do Destination Calabria, która leciała dzisiaj na Open.fm kanał impreza. Za późno ...
-
Jaka to piosenka?Szukam pilnie piosenki, pamiętam, że w teledysku grupa chłopaków przenosi się tak jakby do starych ...
-
Spróbuj się nie zaśmiać z YT.potrzebuję nutke z pierwszych 18 sekund filmiku. Z góry dzięki z a pomoc
-
Co to za kawałek? Może ktoś pomoże? :)Witam, szukam autora i tytułu pierwszego utworu na tym pliku. Dziękuję za wszelką pomoc :) ...
-
pilne poszukuje PiosenkiWitam, poszukuję piosenki, znam tylko teledysk: kobieta z mężczyzną spią w domu, kobieta się budzi ...
-
Muzyka z filmikuZna ktoś piosenkę z tego filmiku ? [youtube.com]
-
Piosenka z klubuSzukam piosenki zaslyszanej ostatnio w klubie. Piosenka miała jakąś zwrotne/refren w języku angielskim, bit typowo ...
-
Rosyjska/Ukraińska piosenka.Potrzebuje pomocy przy znalezieniu wideo klipu na yt. Jest to rodzaj muzyki rosyjskiej / ukraińskiej. ...
-
Witam zna ktoś tytuł tej muzyki ?[youtube.com]
-
Pilne !Witam! Czy ktoś orientuje jak nazywa się ten dźwięk co jest emitowany podczas tej reklamy ? ...
-
Jaki tytul muzyki w tle[youtube.com]
-
Energylandia 2016 EDM Festival :Dod min 1.56 grany przez Fafaqa [youtube.com]
-
Co to za nuta, nie mogę nigdzie znaleźć Shazam nie rozpoznaje. Proszę o pomoc[url=[www8.zippyshare.com]
-
Piosenka często puszczana w TESCONagranie często leci w TESCO. Fragment do odsłuchania w załączniku.
-
Remix pewnej piosenkiWitam. Od samego początku gdy tylko spotkałem się z tym filmikiem męczy mnie ta nutka. ...
-
Muzyka z gry Blood and gold CaribbeanChodzi i o wykonawcę i pełną nazwę utworu gdyż szukam tabulatorów do gitary zebym mógł ...
-
Szukam muzyki z filmikow skyen'a dokladniej z serii skyen vs silvery ;)Szukam nazwy muzyczki ktora leci jakos tak ty tyryryry itd. mozna jak posluchac w 3 ...
-
Prawo do zemstySzukam piosenki(piosenek) z filmu: ,,Prawo Do Zemsty" Chodzi o film z 2015 r w którym ...
-
rosyjska (ukraińska) piosenka ludowaostatnio słyszałem piosenkę "ludową" (tzw. folklor) język wschodni - rosyjski lub ukraiński melodia skoczna, na pewno da ...
-
muzyka na poczatku filmiku[youtube.com] [youtube.com] co to jest za muzyka na poczatku tych dwoch filmikow
-
Krótki fragment piosenki między reklamami a teledyskami na 4fun TVSzukam piosenki, która była puszczana na 4fun TV (lub 4fun TV Fit&Dance) jako jingiel między ...
-
Zna ktoś ten remix ?Witam jest to remix słynnej piosenki hera koka hash lsd. Piosenka nagrana w pracy leciała ...
-
Muzyka z CityFit. Teledysk z urywkami jak z auszwitz. Śpiewa czarnoskóry a dwie blondynki grają...... jedna na perkusji a druga na gitarze. piosenka dosyc szybka. Bardzo proszę o pomoc, ...