-
Francuska piosenka z Akademickiego Radia LUZ (gatunek to chyba "indie")Witam. Jakiś czas temu udało mi się nagrać piosenkę z Radia LUZ, ale nie znam ...
-
Starszy kawałek techno nagrany z Sunshine Live'aTo jest jakiś utwór techno z lat ok. 2000/2001, chyba dość popularny w tamtych czasach ...
-
Reklama radiowa "Karnawałowy Hit EraBiznes"Jaka piosenka leci w tle reklamy radiowej "Karnawałowy Hit EraBiznes" jako zapowiedź promocji "Karnawałowe szaleństwo ...
-
Co to za piosenka (nagrany fragment z RMF MAXXX)Co to za piosenka? Kojarzy ktoś? Nagrany fragment wrzuciłem do załącznika.
-
How high - potrzebny utwór...Szukam utworu który leci na samym początku tego filmu jaki ma tytuł, bardzo bym prosił ...
-
Dzisiaj (11-02-08) w radiu eska nord...tak pomiedzy godz 15-16 lecial wspanialy kawalek z pogranicz reage i hip-hopu (w zasadzie wiele ...
-
Czy wie ktoś może..Jest to piosenka z reklamy czegoś dla dzieci.. i leci piosenka " (coś tam coś ...
-
piosenka z konkursu "VIVY"Czy zna ktos moze tytul i wykonawce piosenki ktora leci w tle konkursu walentynkowego "co ...
-
Solo RoofiegoMoglby mi ktos napisac jaki jest tytul piosenki solo roofiego.nie pamietam z ktorego odcinka.ale to ...
-
zwiasun filmu pt. "Królowie nocy"jak sie nazywa piosenka w zwiastunie w filmie "Królowie noc" tu podaje kawałek zawarty ...
-
"wieloczęściowy" kawałek z lat 90-tych z orkiestrą i fortepianemWitam. O d kilku lat poszukuję kawałka, który miałem okazje posłuchać, czy raczej oglądać w ...
-
szukam tytuł piosenki lub wykonawcepiosenka ta jest w stylu hip-hop rap. Mam do niej link [wrzuta.pl] ...
-
slychac burze na poczatku i larry bryan ...na poczatku slychac burze trzeski i pioruny...kawalek w ktorym leci chyba larry brayn, larry brayn ...
-
WSZYSCY KOCHAJĄ REYMONDA ODC. 135Czy moze mi ktoś powiedziec tytól piosenki przy której Robert z serialu zaczyna tańczyć gdy ...
-
Pomocy... !Szukam piosenki techno, którą śpiewac zaczyna jakas dziewczyna. Jej głos jakby rozchodzi się w echo. ...
-
siema Co to za piosenka ?leci tak myślałem że wiem nie wiedziałem myslakem ze chce nie ccialem nie zgubilem gdzies ...
-
piosenka z filmu garbi superbrykata piosenka leci kiedy ta kobita ściga się pierwszy raz z tym facetem. Ten moment ...
-
25 trackow, houseWitam, powycinałem i zamieściłem na wrzuta.pl 25 sampli. Ktos to czai ? 1 [wrzuta.pl] 2 [wrzuta.pl] 3 [wrzuta.pl] 4 ...
-
Reklama ery.Era mobilny szybki internet, a poznej pokazuja telefon jakis tam, ludzie jezdza na lyzwach, siedza ...
-
Poszukuje wykonawcy..Mieli w swoim repertuarze piosenkę z tekstem w stylu "would you gonna to sex with ...
-
DIRTY DANCING 2 **********czy ktos zna tytuł piosenki z filmu Dirty Dancing 2 , piosenki która leci podczas ...
-
fajna z radyjka ,,i can you ...."w radyjku słyszałem piosenke ze słowami I can You i dalej właśnie nie wiem co ...
-
Piosenka z rmf fm09.02.2008r około godziny 11:10 albo coś takiego w radiu Rmf fm leciala pewna piosenka. Zupelnie ...
-
Dyskotekowo! :)Znacie jakieś fajne piosenki, które lecą w dyskotekach? Na baletach? xD Takie, przy których można ...
-
Pilnie poszukiwana:)To jest link do fragmętu tej piosenki,której poszukuje. [youtube.com] ...