-
Back up back up....Słyszalam w Zetce pisenkę która leciała jakoś back up back up...potem jakiś wers, wake up ...
-
co to za piosenka ?co to za remix piosenki what a wonderful world z reklamy jakiegos samochodu co różni ...
-
Z reklamy LionaCzy któs zna muzykę z reklamy Liona tam gdzie skaczą na spadochronie i gość dostaje ...
-
bakoma 7 zbózJak nazywa sie piosenka z bakomy 7 zbóż?
-
Piosenka z reklamy jakiegoś jogurtu ze zbożami... Pilnie poszukuję!!!Nie pamiętam o jaki jogurt chodzi, ale jest tam taka sympatyczna, wpadająca w ucho i ...
-
co to za nuta?witam.chcialem sie dowiedziec co to za nuta w tym filmiku,wykonawca i tytul : [pl.youtube.com] sorki ze ...
-
Piosenka Celine DionCzy ktoś może wie jak się nazywa najnowszy utwór Celine Dion?? Nie mogę go znaleźć. ...
-
Piosenka z filmiku na youtubeWitam, szukalem wg. sylszanego tekstu z piosenki ale nic nie znalazlo w lyricsach, wiec moze ktos ...
-
piosenka z teledyskiem na którym....piosenka z teledyskiem na którym pewien facet jedzie rowerem i wraca do domu. w domu ...
-
My liitle pony.!potrzebuje słów do piosenki co leci w reklamie tych kucyków my little pony! help!
-
Tytul pilnie potrzebnynie moge nigdzie znalezc piosneki, ktora nie jest nowa. Jej fragment lecial jakos mniej wiecej ...
-
Muzyka z reklamy heayahtam co jest teng osciu w polowie gdzies ... z filmiku [youtube.com]
-
Muzyka ze stronki klubu AmbraSzukam tytułów piosenek 1,2 i 3 ze stronki klubu Ambra - www.ambra-club.com
-
1-sza piosenka z castingu RoofiByłbym ogromnie wdzięczny gdyby ktoś podal mi tytul piosenki do której tanczyl Roofi na castingach ...
-
Szukam i szukam...Szukam piosenek spokojnych, coś na styl Christiny Aguilery "Hurt"... może ktoś z was zna jakieś ...
-
Jaki jest tytuł i wykonawca tego utworu technoWitam. Poszukuje dosyć popularnego starszego utworu techno, nagrałem na komórce 6230i kawałek tego utworu, znajduje się ...
-
Piekna piosenka - błagamJak nazywa sie piosenka w której faceci byli poprzebierania za króliki?
-
reklama czekoladek , chyba mon cheriktos kojarzy reklame czekoladek prawdopodobnie mo cheri :) taka para tam tanczy , laska ...
-
piosenka z rozdania srebrnych jabłek. :PSiemanko. :) proszę was o pomoc. właśnie włączyłam tv i śpiewała Anita Lipnicka. Ta ...
-
POMOCY!!!Cześć, wie moze ktos jak nazywa sie piosenka z filmu ,,Lejdis"? Jest ona na początku ...
-
jaki tytul??Witam zapomnialem tytulu i wykonawce utworu . Na poczatku teledysku jest wypadek auta(potracil jakas pare ...
-
Across the universe- nie the beatles!Hej. chodzi mi o piosenke z rekklamy. nie pamiętam czego to była reklama, może ubezpieczenia ...
-
Reklama Audi A4Szukam piosenki z reklamy Audi A4. To ta z facetem z brodą, który gada coś ...
-
angielska wersja Orion i trudniejsza zagadkaWitam. Chodzi mi o tytuł angielskiej wersji piosenki, tzn. tekst inny niż w oryginale. Z ...