-
Jak brzmi tytuł tej pioseki[pl.youtube.com]
-
Radiowy hit 2007Witam. Nie czesto słucham radia, tym bardziej eski itp. z nowymi hitami. Słyszałem tą piosenkę ...
-
CO TO JEST? LUDZIE POMOCY BO FAJNE :) Fragment tutaj: http://djlokis.wrzuta.pl/audio/6Lje0IG7vN/fragment z seta Dj'a Promo- rezydenta klubu Pilawa w Grucie k. Grudziądza... Do tej pory ...
-
pomocyszukam piosenki techno gdzie spiewa dziewczyna "hey if you wanna oh ride " potem powtarza ...
-
jak ten kawałek sie nazywa?[pl.youtube.com]
-
piosenka....Jak sie nazywa ta piosenka....??
-
"Say halleluyah"Zna ktoś może taką piosenkę? ma dość szybki rytm, nie jest to żaden nowy "hit", ...
-
Barwy szczęściaCzy ktos mogłby mi podac nazwe piosenki z tego filmu? Slychac ja podczas filmu bardzo ...
-
Prosze o pomoc w odgadnieciu tytulu owej piosenki!Witam. Proszę pomóżcie bo nie wiem nawet co to za rodzaj pioseneczki a gdzie tu ...
-
intro do speedway ektraligi w tvpczy zna ktos moze nazwe tego utworu [pl.youtube.com]
-
Piosenka z serialuSzukam piosenki tytulowej z serialu ,, Tajemnicza kobieta'', który leciał w 2000 roku na TVP1, ...
-
Rozdanie Telekamer 2008Do jakiej piosenki tańczyła Olga Borys tak pod koniec gali, a potem jeszcze tańczyła Anna ...
-
piosenkaszukam piosenki lata 80 w ktorej refrenie byly slowa step step step on .. . .....loving ...
-
jakiś drum'n'bass (fragm. 60 sek)Co to za kawałek? Załączam fragment 60 sekund. Jękami proszę się nie przejmować, bo to ...
-
Szukam piosenkihej szukam piosenki to jest takie bardziej cos pod techno i spiewa ja jakas ...
-
Z filmu Nie wierzcie bliźniaczkom ! pliis! ważne!czy ktoś zna piosenke z filmu nie wierzcie bliźniaczkom?, większośc tekstu opiera się na "oo ...
-
Program w mtvMam pytanie, w MTV 'leci' ;) taki program pt.'synowie rzeznika'... Jaka to tam piosenka ...
-
Co to jest za piosenka ?czesc sciaglem sobie paczke dzwonkow i jest ta piosenka niech mnie ktos poratuje i poda ...
-
Co to za piosenka?Witam! Mam prosbe, czy ktos z Was wie, co to za piosenka? ps. Pewnie nikt mi ...
-
emo/teledysk slub klauny !!!HELPpomocy szukam nuty na 4fun tv śpiewa ją emo koleś i przerywa na nim ślub ...
-
Co sie Stałoo??Mam pytanie jak nazywa sie podkład pod tą piosenke? Bardzo prosze o odpowiedz z góry ...
-
piosenka Fatmana ScoopaJaki ma tytuł piosenka Fatmana Scoopa w której występuje fragment piosenki zespołu C&C Music Factory?
-
Reklama ery!!!jak nazywa sie piosenka z reklamy ery, co kolesie z laskami rzucaja sie sniezkami i ...
-
Veronica Mars, życie na faliWiecie moze tytuły piosenek tych jak sie zaczyna film? Prosze o odpowiedz:*