-
Muzyka z reklamy heayahtam co jest teng osciu w polowie gdzies ... z filmiku [youtube.com]
-
Muzyka ze stronki klubu AmbraSzukam tytułów piosenek 1,2 i 3 ze stronki klubu Ambra - www.ambra-club.com
-
1-sza piosenka z castingu RoofiByłbym ogromnie wdzięczny gdyby ktoś podal mi tytul piosenki do której tanczyl Roofi na castingach ...
-
Szukam i szukam...Szukam piosenek spokojnych, coś na styl Christiny Aguilery "Hurt"... może ktoś z was zna jakieś ...
-
Jaki jest tytuł i wykonawca tego utworu technoWitam. Poszukuje dosyć popularnego starszego utworu techno, nagrałem na komórce 6230i kawałek tego utworu, znajduje się ...
-
Piekna piosenka - błagamJak nazywa sie piosenka w której faceci byli poprzebierania za króliki?
-
reklama czekoladek , chyba mon cheriktos kojarzy reklame czekoladek prawdopodobnie mo cheri :) taka para tam tanczy , laska ...
-
piosenka z rozdania srebrnych jabłek. :PSiemanko. :) proszę was o pomoc. właśnie włączyłam tv i śpiewała Anita Lipnicka. Ta ...
-
POMOCY!!!Cześć, wie moze ktos jak nazywa sie piosenka z filmu ,,Lejdis"? Jest ona na początku ...
-
jaki tytul??Witam zapomnialem tytulu i wykonawce utworu . Na poczatku teledysku jest wypadek auta(potracil jakas pare ...
-
Across the universe- nie the beatles!Hej. chodzi mi o piosenke z rekklamy. nie pamiętam czego to była reklama, może ubezpieczenia ...
-
Reklama Audi A4Szukam piosenki z reklamy Audi A4. To ta z facetem z brodą, który gada coś ...
-
angielska wersja Orion i trudniejsza zagadkaWitam. Chodzi mi o tytuł angielskiej wersji piosenki, tzn. tekst inny niż w oryginale. Z ...
-
REKLAMA TELEFONUHEJ, POSZUKUJE TYTULU I WYKONAWCY UTWORU DO REKLAMY TELEFONU KOMORKOWEGO CHYBA NOKII ...dancing much ...
-
Tyskie - reklama w Belgii z piwem KwakWie ktoś co to za piosenka, albo gdzie można ją znaleźć? Chodzi o ten utwór przy ...
-
Beko-PralkaChodzi o pierwsza piosenke z tej reklamy ktora trwa mneijwiecej do polowy. prosilbym o tytul ...
-
OdwróceniSzukam (jak na razie bezowocnie) kawałka któy leci podczas jednego z odcinków Odwróconych w którym ...
-
apomnialem tytulu i wykonawcyWitam zapomnialem tytulu i wykonawce utworu . Na poczatku teledysku jest wypadek auta(potracil jakas pare ...
-
Był SObie ChłopiecPOszukuję pilnie wszystkich piosenek z filmu BYł Sobie Chłopiec ( oprócz Killing me softly ...
-
Jak to sie nazywaW srodku tego fragmentu leci taki akcent z całkiem innej piosenki. Jak ta piosenka sie nazywa? [wrzuta.pl]
-
Ponawiam prośbeWczoraj widziałąm najnowsża reklame ery . Często jets emitowana.. Interesuje mnie piosnka w tle.. a ...
-
Tutuł bądź wykonawca?[youtube.com] Jaki jest tutuł albo wykonawca muzyki w tym filmie?