-
Zespół Z ROCKOWANIA.!!!!!!i tutaj ciężka sprawa ;p kiedyś koleżanka pokazała mi fajny zespół za żadne skarby świata nie mogę ...
-
Reklama DOVE z latającym ogórkiemHej, mam prosbe, gdyz kiedys w TV leciala reklama DOVE z dwoma szklankami i plasterkiem ...
-
Reklama Jacobs Balance i Netii.Szukam tytułu piosenek z reklamy Jacobs Balance[rzecz się dzieję na lotnisku] i z Netii[z tym ...
-
piosenka ktora zaczyna zbuntowanychJak sie nazywa piosenka ktora czesto zaczyna zbuntowanych albo konczy ostatnio przy niej celina tanczyla ...
-
Piosenka Z Reklamy Rexony CrystalCzy może ktoś wie, jak tytuł nosi piosenka z reklamu Rexony Crystal w której jakiś ...
-
Reklama Lexsusa Rx 400hZna ktoś nazwę tego utworku co leci w tle? :)
-
Eurosport elektroniczna muzykaposzukuje tytulu lub nawet kawałka tej nuty co jak jest reklama w Eurosporcie i ten ...
-
MUZYKA Z FILMU TECZKI 2007czy ma ktos z was muzykje z filmu TECZKI 2007 chodzi o Katarzyna Dereń ...
-
Piosenka Z Reklamy Noki Z Przed Rokubyła taka reklama noki na brazylijską nutę ??
-
Poszukuje Piosenki Z RMF FMSzukam piosenki, często gra w Rmf fm, zaczyna się od takich jakby ELEKTRONICZNYCH organków nie ...
-
Muzyka z dość starej reklamy NokiiWitam, Od bardzo długiego czasu poszukuję tytułu i wykonawcy piosenki, która została użyta z kilka lat ...
-
Piosenka Z Reklamy LIONAposzukuję piosenki z najnowszej reklamy Liona , gdzie goscie jezdzą na rowerach a pózniej jeden ...
-
Piosenka Z Gali VIVA NAJPIEKNIEJSIChodzi mi o podklad muzyczny, ktory byl puszczany w trakcie prezentowania osob nominowanych. Wiem ze to ...
-
Utwór Ze Spotu TVP??Poszukuję tytułu i autora utworu, który został wykorzystany w spocie emitowanym przez telewizję polską. Spot ...
-
Szukam Piosenki Z Filmu "Butelki Zwrotne"szukam piosenki z filmu "Butelki zwrotne" niestety nie kajarzę żadnych słów, piosenka była jakos w ...
-
Muzyka Z FilmikuCzy ktoś wie jak nazywa się utwór z filmiku [wrzuta.pl] Może być oryginał.
-
Reklama Kinder BuenoSzukam piosenki z reklamy Kinder Bueno.Jest tam mowa o jakis nagrodach,a w tle leci ta ...
-
francuska z muzycznego radiawitam. poszukuje pioseneczki która praktycznie codziennie od jakiś 2-ch tygodni leci rano w Muzycznym Radiu.. ...
-
Znam Tylko Teledysk...;-))teledysk jest taki: ciemnoskóry mężczyzna wchodzi do domu pełnego kobiet, poźniej jest scena w deszczu w ...
-
Reklama Master CardW reklamie 3 dzieciaków tanczy w szkole.
-
Co to Za Muzyka??Witam. Ponieżej podaje link do pliku rar z kilkoma częściami pewnych utworów. Jeśli ktoś wie jak ...
-
Piosenka Z Reklamy Macbook Air[pl.youtube.com] z góry dzięki pozdrawiam
-
Piosenka Z Reklamy Ery Tak Tak. Chodzi O Tą Gdzie Osoby Zjeżdżają Na SankachWitam xD Mam wielką prośbe.. . Mianowicie czy zna ktoś tytuł piosenki z reklamy Rey gdzie ...
-
Piosenka Z Filmu "Poszukiwana"Wie ktoś może jaki ma tytuł piosenka z filmu "Poszukiwana", chodzi mi o tą na ...