-
Piosenka z reklamy plusaraklama Samsunga w plusie?? tego muzycznego telefonu
-
Reklama Karty VisaWięc to tak jestem nowy :D tutaj :P chciałem przybliżyć wam reklamę z serii Kart ...
-
co to za nuta[wrzuta.pl]
-
Stara piosenka. Poszukuje tytułu lub wykonawcy! Popocy!!!Witam. Proszę o pomoc już 2 raz. Poszukuje super piosenki, starej. Jej słowa to mniej ...
-
Kurt Nilsen I'll forget youPilnie poszukuje tekstu do tej pięknej piosenki.. z góry dziękuję!
-
[TVP] - 2 Kwietnia - dzień z JP2 - Muzyka z zapowiedziWitam, w TVP pojawiła się zapowiedź pt: 2 kwietnia - Dzień z Janem Pawłem II. ...
-
Co to Za Piosenka??Witam może mi ktoś powiedziec co za piosenka leci na początku tego filmiku?? [youtube.com]
-
REKLAMA NATURALSCzy ktoś zna tytuł utworu z reklamy chipsów NATURALS ??
-
Chłopak z flagąHej szukam piosenki do której tańczył w 2 części castingu w Warszawie chłopak z flagą, ...
-
Zna ktos tytuł tej piosenki?Zna ktos tytuł tej piosenki? [pl.youtube.com]
-
Piosenka z reklamy o Kawie :PJest taka jedna romantic reklama o kawie (bodajze woseba) i tak kobieta ubrana na brazowa ...
-
Reklama Radia ZetPoszukuje tytułu piosenki która leci w tle najnowszej reklamy Radia Zet w której występuje ...
-
stara piosenka z radia planetasłyszałem na radiu planeta piosenkę faceta, której słowa, a właściwie refren lecą tak: "o ...
-
Pilnie poszukiwana!!!!!!!Barwy szczescia!!Witam...Pilnie poszukuje piosenki, ktora zostala puszczona podczas napisów koncowych serialu Barwy Szczescia... oto kawalek tekstu...: Czy idziemy ...
-
Nutka z radia rmf maxxCo to za piosenka która leci w tle reklamy Tiger Snow MAXXX Show w radiu ...
-
Poszukuję Piosenki..gdzie spiewa taka babka o ładnym głosie. W refrenie śpiewa bbodajze coś takiego : when ...
-
fragment końcowySzukam tej piosenki, której fragment leciał jak ostatnio (już nie pamiętam kto) dostał bilet...
-
brosba o remix blac-wondrful lifeJesli ktos zna tytuly piosenek black wonderful life bardzo prosibym o podanie go z gory ...
-
z reklamy red bullszukam tytulu piosenki z reklamy lotow red bull Fronczewskiego... Pomoze ktos?
-
muzyka z reklamy Coca-Coli Lightjaki jest tutył tej piosenki z rekalmy Coca-Coli Light jak ta dziwczyna scina te włosy ...
-
reklam Orange na świeta bożego narodzeniajak sie nazywa taka piosenka świateczna z reklamy Orange?? co była tam cala rodzina i ...
-
And 1 mixtape vol.9[youtube.com] Prosze o tytul piosenki, rozpoczyczna sie ona w 1.42 minucie
-
Piosenka z reklamy..Jak nazywa się piosenka z reklamy nowego serialu "Teraz, albo nigdy"? Peoszę bardzo mi zależy na ...