-
identyfikacja piosenki z mixu Radiostacjiwitam, bardzo proszę o identyfikację piosenki, którą niedawno słyszałam w jakimś mixie Radiostacji. Przepraszam za ...
-
Co to za utwor housowy?[speedyshare.com]
-
REXONA FOR TEENS-ubaw po pachy!!!wie ktos jak sie nazywa piosenka z rexona for teens gdzie 3 laski jada samochodem?ta ...
-
gazeta tinaco to za ruska nutka z reklamy gazety dla kobiet "TINA" ?? z góry dzięki
-
piosenka z mc donalda???witam wszystkich. bardzo prosze o pomoc, szukam piosenki, ktora w refrenie ma slowa''so this is love, ...
-
hmm nie wiem co napisaćszukam piosenki z klanu
-
Usunięty...
-
Proszę pomocy !!!Parę dni temu usłyszałem w radiu pewną piosenkę, ale nie było wyświetlonego wykonawcy. Ta piosenka ...
-
wellaflex....jaki tytuł nosi piosenka, która leciała w reklamie lakieru do włosów wellaflex(chyba tak to się ...
-
Gulczas a jak myślisz?-PiosnekaMam kłopot, nie wiem jak sie nazywa piosenka z filmu "Gulczas A Jak Myślisz" Ta ...
-
giorgio armaniPotrzebuję dwóch słów "giorgio armani" przeczytanych przez lektora z reklamy zielonego pojęcia nie mam jak ...
-
REMIX lata 80 chybaczy ktos wie co to za muzyka w załączniku ?
-
so i let you go ..kto wie??jak w temacie .......so i let you go..... coś takiego jest w refrenie piosenka ...
-
Szukam piosenki...Hej szukam tytułu piosenki. Z refrenu zapamiętałam tylko ,,I'm not afraid, I'm not afraid'' refren ...
-
around around?wie ktos może jak się nazywa piosenka gdzie w teledysku facet spiewa do mikrofonu i ...
-
Piosenka z youtube.Witam bardzo bym procil zeby ktos mi rozpoznal ta piosenke. Znajduje sie ona pod tym ...
-
REKLAMA REXONY CRISTALPYTANIE MAM ... PIOSENKA DO REKLAMY REXONY..NA CZARNYM TLE.. NA KOŃCU WYPOWIADA SIĘ JAKIŚ PROJEKTANT MODY =| ALE ...
-
The Adam 12 - potrzebuje muzyki z tego serialu ;DWitam :) Poszukuje pilnie muzyki z tego srialu ( koniecznie do sciagniecia w formacie mp3). ...
-
help!Piosenke usłyszałam w klubie, śpiewa kobieta, fragment tekstu: 'I want you be my lover, I ...
-
I've been waiting for so long....Witam! Poszukuje piosenki, w której kobieta spiewa: i've been waiting for so long, for so ...
-
reklama niveaczy ktos zna tytul i wykonawce tej piosenki???? z gory dzieki za pomoc:D [youtube.com]
-
SZUKAM KAWAŁU 2 LATA bez przesadydokladnie chodzi mi o konkretna wersje utworu granego przez Commander Tom - Attention ale tego ...