-
Piosenka z samplem z utworu Tom's DinerSzukam piosenki z samplem czy też remixem, nie jestem pewny piosenki Tom's Diner, konkretnie słyszałem ...
-
Szukam po teledyskuAve... Szukam piosenki, była dość popularna jakieś 3-4 lata temu, pamiętam tylko jak mniej-więcej leciała i ...
-
Szukam piosenki z animowanym teledyskiem (był tam motyw pościgu)Szukam piosenki,którą usłyszałem na jednym z kanałów muzycznych w TV. Pamiętam tylko teledysk,był on animowany,akcja działa ...
-
Szukam Piosenki z Mojego Nagrania / Techno-TranceNagranie wrzuciłem na zippy : [www110.zippyshare.com] Jedyny plus to że w miarę czysto nagrane ...
-
Szukam muzyki, house(?) motyw wakacyjno-miłosny, pamiętam koniec teledysku.Pamiętam tylko, że była to muzyka prawdopodobnie gatunku house. Teledysk miał miejsce w lato, pod ...
-
Proszę o pomoc!! ciągle mnie męczy ta piosenka a nie mogę przypomnieć sobie tytułu i wykonawcyPiosenkę rozpoczyna dość dość ostre brzmienie gitary, w teledysku pojawia się pociąg(jest stary, parowy). Cały ...
-
Clip do utworu, na którym wyzywają się na pojedynki breakdance i tańczą na ringuWitam wszystkich. Szukam piosenki całkiem nowej z przed kilku 2, 3 lat wstecz. Pamiętam, że na ...
-
Muzyka z TikTokaSzukam piosenki z tiktoka (załącznik)
-
Bit Od 0:07!Zna ktoś oryginalny bit tego kawałka? [youtu.be]
-
Potrzebuję pomocy w znalezieniu piosenki.Szukam piosenki która myślę że pochodzi z lat 90 lub początku 2000. jeśli się nie ...
-
Piosenka grana w Eska TV około godziny 20:20 27.04.19Widziałem tylko końcówkę i nie zdążyłem przeczytać tytułu. W tej końcówce teledysku o ile dobrze ...
-
Tematyka piosenkiWitam. Szukam piosenki którą słuchałem jakiś czas temu i z głowy wyleciał mi tytuł. Jest ...
-
Pomożecie znaleźć piosenke?Część, wczoraj t.j 30 kwietnia w sklepie H&M leciała piosenka w której były słowa "my ...
-
Piosenka ze słowem walking (?)Mam w głowie urywek piosenki , której szukam ,śpiewa ja mężczyzna , często pojawia się ...
-
Leciało to u RembolaNa początku zagubionego w internecie i Rembola leciała piosenka dokładnie to był 10 odc zaczynała ...
-
Piosenka z klubu/instagramaCześć, szukam kawałka który usłyszałem w jednym z klubów, mam dwa krótkie nagrania (pochodzą z instagrama, ...
-
utwór z reklamy ?szukam tej muzyki dla kolegi bo spać nie może biedak :D[youtube.com]
-
Muzyka z klubu Protector BiałaZostała nagrana w klubie w wielkanoc, na imprezie w poniedziałek tj. 22.04.2019
-
Pomoże ktoś w rozpoznaniu piosenek ?Witam, ktoś poznaje utwory ? W szczególności zależy mi na 3 kawału :) dzięki za ...
-
Filharmonia Dowcipu[youtube.com] Co to jest za utwór na samym początku filmiku?
-
Piosenka z ioo o, o o ioo oŚpiewa mężczyzna. Był do tego teledysk. Leciała często i dalej leci w radiach ale rzadziej. W ...
-
-
Szukam tej nutki ;pSzukam nutki z instagrama
-
Co to za piosenka?Szukam piosenki, która prawdopodobnie ma około 2-3 lat. Jest to o ile dobrze pamiętam rap w ...