-
co to za piosenkateledysk jest taki że 2 facetów jedzie autostradą później wysiadają i zaczynają sie opalać międzyczasie ...
-
Podalby ktos tytul muzykizalaczam plik
-
Bardzo pilne!!,piosenka z reklamy double jeWitam,poszukuję piosenki z reklamy nowej kolekcji Jean Louis David,poniżej link do przesłuchania:) [youtube.com]
-
Muzyka od 3:45Znacie tytuł muzyki w tle od 3:45? [youtube.com]
-
piosenka z radia EskaPoniedziałek wielkanocny wieczór, koło 19;20 leciała w Esce taka piosenka, stara dosyć i popularna, chyba ...
-
Taki fajny bluesoglądałem parodię na youtube i na samym początku leci taki fajny kawałek. zna ktoś? [youtube.com]
-
Jaka to piosenka za radia park fmWitam jedyny zapamietany tekst to:.". we are living, we are living..." tak zrozumiałem, piosenka ze ...
-
Dynamiczna muzyka[youtube.com] 5:20-6:00
-
Poszukuję piosenki w stylu piosenek Benjamina Clementine'a albo Michaela KiwanukiHej! Jak w temacie, wczoraj usłyszałem piosenkę której nie potrafię wyszukać. Jedyne co zapamiętałem z tekstu ...
-
Muzyka z YouTube typu Dark DNBCześć, bardzo proszę o pomoc w ustaleniu nazwy utworu zaczynającego się od minuty 6:40 z filmiku ...
-
Ktoś coś tytuł tego utworu?[www1.zippyshare.com] Lub w załączniku.
-
Jaka piosenkaJaka piosenka leci od 0:05-0:24. Proszę o pomoc. [youtu.be]
-
Muzyka z filmikuCześć, byłbym wdzięczny za podanie tytułu piosenki w tle :] [facebook.com]
-
Deep House 2019 - dynamiczny utwór z 51 minuty z setu z 3,5 mln odsłon na youtube.Witam, Jaki jest tytuł i wykonawca utworu z 51:00 z tego setu: [youtu.be] Dodam że: -Shazam nie wykrywa, -w komentarzach ...
-
Co to za muzyka ?Co to za muzyka ? autor ? Czy jest tego więcej ? Będę wdzięczny ...
-
Jaka to piosenka, niestety słów do konca nie pamietamW refrenie kobieta tylko krzyczy, nie wymawia żadnych słów, jest to piosenka dance z lat ...
-
Kali?Szukam piosenki, najprawdopodobniej od Kaliego na podkładzie z "Sealed with a kiss" [youtube.com] Na 99% jestem pewien, ...
-
Co to za muzyka ?Co to za muzyka ? autor ? Czy jest tego więcej ? Będę wdzięczny ...
-
muzyka z radio 4[w języku angielskim]
-
-
muzyka z radio 3załączam pliki
-
muzyka z radio 2czy ktoś dałby radę rozpoznać?
-
"Cisza ja chce spac!" albo "Bomba!"Wiele lat temu (2002-2004) mialem na plytach kompaktowych dwie polskie piosenki muzyki elektronicznej, i ...
-
Zna ktoś tytul tej muzyki?Zalaczam plik
-
Muzyka z filmu na YouTube[youtube.com] Chodzi dokładnie o utwór grany od 2.11 do 3.01