-
Tytuł PiosenkiMoglibyście przypomnieć tytuł tej piosenki. Zaczyna się ona słowami "Hold me now and don't let ...
-
Co to za piosenka? Jest takie smutne "Boże, Boże..."1. [youtu.be] Minuta: 22.27
-
TRUDNE ZADANIE, dość popularna spokojna piosenka radiowaNiestety nie wiem nic poza tym, że wokalistką jest kobieta. Część, którą zanuciłem (mam nadzieję ...
-
Geordie.Shore.S19E04Witajcie. Poszukuję tytułu kawałka z ostatniego odcinka Geordie Shore puszczonego między 36:17 min,a 37:19 min. ...
-
Jaki tytuł nosi ten utwór ?Znalazłam pewne nagranie na którym znajduje się motyw z jakiegoś znanego utworu ,ale zupwłnie nie ...
-
Muzyka z filmiku od 0:40[youtube.com]
-
Muzyka z minuty 4:20Co to za nuta z filmu Fabia? [youtu.be]
-
Co to za teledysk PL 2002-2007 r. wykonawca chyba Grupa OperacyjnaPrzede wszystkim witajcie. Proszę Was o pomoc w rozpoznaniu polskiego teledysku. Wykonawca chyba Grupa Operacyjna ...
-
C O T O Z A P I O S E N K A ?[youtube.com]
-
Kilka utworów z miksu[youtube.com] Szukam tytułów z powyższego miksu: 1) 1:29:45 2) 1:40:15 3) 1:42:34 (być może to jeden utwór razem z ...
-
Co to za wykonawca i tytuł piosenki?Witam serdecznie. Pytanie już było raz, ale odpowiedź była połowiczna. Znajomy poprosił mnie o pomoc w ...
-
Co to za utwór? (Melodia)Witam! Od dawna szukam pewnego utworu. Pamiętam melodię tzw. przygrywkę, ale nie pamiętam zupełnie zwrotek ...
-
jaka to moze byc jeszcze piosenka??Poszukuje piosenki choc nieznam wykonawcy pamietam tylko kawalek refrenu spiewa baba z facetem ali lub ...
-
mam talent amerykamoże ktoś rozpozna utwór który leci w tle od 6 minuty 35 sekundy.- poprzednio podałem ...
-
Witam szukam piosenki z filmu "Rendel"piosenka jest grana podczas pierwszej walki... wrzucam mp3.ta piosenka zaczyna się od 1:15 m
-
Świąteczne piosenki w budceSzukam tytułu filmu w którym kobieta(?) siedziała na przystanku autobusowym w budce i słuchała świątecznych ...
-
do rozpoznanialata 90 powinno być łatwe dla niektórych 02. Track 2.mp3 5XXX - Samba.mp3
-
Jaka muzyka w tle?Szukam melodii z tego filmiku. Jest to też używane w wielu reklamach itp. Zaczyna się 1:23 [youtube.com]
-
Muzyka z 4:26?Jaka muzyka leci w tle w około 4:26? [youtu.be]
-
Jaka, to, muzyka, czas: 3:03 ?[youtu.be]
-
Teledysk prawdopodobnie z końca lat 90 może początku lat 2000. Futurystyczny wyscig. Techno. Rave?Sam utwór dosyć monotonny (jak to z techno), jeśli dobrze pamietam jeden wers powtarzany non ...
-
Utwór z mixaWitam poszukuje utworu od 11 minuty jest to kawalek jakiegos rocka [youtube.com]
-
Piosenka z 5:25Jaka leci piosenka w tle od mniej więcej 5:25? [youtu.be]
-
Piosenka w tle filmikuCo to za piosenka - wykonawca i tytuł? [m.facebook.com]
-
co to za piosenka???????????????????Nie moge nigdzie wyszukac co to za piosenka w tle... Pomozcie :) [facebook.com]