-
Co to za nutka?Jak w temacie
-
Muzyka w tle z filmy na youtubeWitam ktoś kojarzy ten utwór? [youtu.be] jest w 7:31
-
Szukam piosenki z eventu w Czekolada Poznan - Gverilla chyba na Scena Perla ExportNiech ktos pomoze prosze bo nie moge znalezc tego od paru miesiecy
-
Szukam utworu zaczynajace sie od heySzukam utworu elektronicznego disco gdzie zaczyna sie od hey - taki mlodociany glos z echem ...
-
Szukam nazwy tytułu, nazwę piosenki, wykonawcę, cokolwiek.Szukam nazwy tytułu, nazwę piosenki, wykonawcę, cokolwiek z urywka z załącznika , przez przypadek znaleziony ...
-
Szukam rockowej piosenki.Cześć, może tutaj ktoś mi pomoże szukam rockowej piosenki, ale nie pamiętam tytułu ani wykonawcy, ...
-
Co to za piosenka?? Muzyka clubowaWitam:) Od kilku lat szukam tej piosenki i nie moge znalezc. Napisze kilka szczegolow. Piosenka to ...
-
Szukam piosenki - latynoskie, wyspowe klimatyCześć, szukam piosenki w jak tytule. Ogólnie jest znana i starsza ;-) Dołączam nagranie - umieściłem ...
-
Co to za Bit/nutka?Bit zaczyna sie od 2:07:40 [youtube.com]
-
In your eyesCześć, szukam piosenki, w stylu rockowym jednak ma ona trochę nutkę romantyczą, śpiewa ją mężczyzna, ...
-
Co to za piosenka?Cześć, szukam melodii/piosenki (nie było w niej śpiewu). Z tego co pamiętam to był to ...
-
-
Kto zna ten utwórWitam Szukam wykonawcy oraz tytuł piosenki od początku do 15 sekundy filmiku. [facebook.com] To chyba nie polski ...
-
Szukam piosenki z filmu na YouTube pomocyWitam co to za piosenka szukam nazwy z góry będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam podaje ...
-
Śmieszna piosenka dance z lat 90Dzień dobry! Mialem kiedyś na kasecie nagraną taką śmieszną, wręcz głupkowatą piosenkę w stylu dance, ...
-
Jaki to utwór?Z góry dziękuję za jego rozpoznanie.
-
jaka to piosenka z kanału medusy?Co to jest za piosenka lecąca w tle od ok 3:46' śpiewana przez kobietę? [youtube.com]
-
Co to za piosenka ?Witam natkąnłem się na filmik youtubera Frizza i w 16minucie i 5 sekundzie przez 2 ...
-
Stary walc , co to za tytuł ?Przepraszam za jakośc nagrania
-
Filmik Waksy youutbeCzy ktoś kojarzy muzykę, która leci na końcu filmiku 4:57 ? [youtube.com]
-
Dimitri vegas and Like mike?[youtu.be] Muzyka od 0:00 do 0:14 Obstawiam, ze jest to dimitri vegas lecz nie nam tytułu
-
Muzyka z filmikuKtoś zna piosenke z minuty 9:36 tego filmu? [youtube.com]
-
nutki z secikawitam. Zna ktoś może 2:00 i przede wszystkim 19:00 z tego seta: [www84.zippyshare.com]
-
Szukam tytułu piosenki z audycji M@rio z Radioparty 09.06.2019Witam poszukuje piosenki z seciku nagranego przez M@rio na audycji live ktora odbyla sie 09.06.2019r [krakenfiles.com] 24:12-27:24 Próbowałem ...
-
Żeński zespół rockowyDzień dobry, nie pamiętam tytułu piosenki, którą słuchałem kilka lat temu na YouTube. W teledysku ...