-
prosze o pomoc[youtube.com] pierwsze 5 sekund poszukuje orginalny utwor na saksofonie
-
Poszukuję piosenkiWitam, poszukuję piosenki której refren zaczyna się słowami "Kocham uśmiechu twego blask, teraz nie mam ...
-
"I like you" teledysk z lat 90. pomocy!Cześć, dręczy mnie od kilku dni jedna piosenka. Teledysk był na mtv i chyba vivie pod ...
-
co to za utwór i kto go wykonuje?kto wie co to za utwór i kto jest wykonawcą?
-
Piosenka Lato z Radiem. Letnia piosenka grana na okarynieSzukam piosenki, najczęściej granej w lato. Prawdopodobnie w audycji Lato z Radiem. Utwór instrumentalny, grany ...
-
Co to za nuty?part.7 39-41Jak w temacie
-
Co to za piosenkaŚpiewa facet z ciemnymi włosami w teledysku był mały chłopiec czekający na korytarzu na matkę ...
-
Piosenka z okolic 2010Cześć szukam piosenki którą pamiętam z okolic 2010 ale nie wiem czy powstała ona wtedy ...
-
Do jasnej anielki, nie mogę sobie przypomnieć. Coś polskiego podobnego do beat it.Pomożecie państwo?Coś dla fanów starej polskiej muzyki. Posłuchajcie gitary na początku "beat it" [youtu.be] dam sobie głowę uciąć, że ...
-
TytuŁ Nutki PoproszĘ?5:02 [youtu.be]
-
Oldschool Happy HardcoreCo to za utwór ze składanki? Shazam nie rozpoznaje od 7;54 do 8;13 [soundcloud.com]
-
Ejo E E E (eo E E E ) E E EoDziewczyna śpiewa przez cały czas: ejo e e e ejo e e e ejo e e ...
-
Muzyka z reklamyCo to za muza? Może ktoś kojarzy DZIĘKI ????
-
Szpaku płyta atypowy obrazkiHej ktoś wie skąd są obrazki od szpaka z albumu atypowy? A może autorskie? przykładowe [youtube.com]
-
Co to za piosenka ?Zna ktos nazwe piosenki z 25 minuty ? dokladnie 25:09 do 25:18 ? [sport.tvp.pl]
-
Jaka to piosenkaHejo szukam piosenki starej moze lata 90 ...
-
jak sie nazywa ta melodia ?jak sie nazywa ta melodia lecąca w tle w 1:34 - 1:37 ? [youtube.com]
-
szukam tytułu lub wykonawcy piosenkiWitam. Szukam tytułu lub wykonawcy piosenki, gdzie na początku teledysku z samochodu wychodziło najpierw 4 nastolatków ...
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Tango z serialu "Daleko od szosy"Cześć. Czy zna ktoś tytuł lub chociaż poda jakaś wskazówkę co do tego tanga. Pozdrawiam.
-
Muzyka z TescoUsłyszałem dzisiaj rano utwór bedąc w Tesco. Głos kobiecy praktycznie 1:1 jak Ariana Grande, która ...
-
Nutka z mtv dance (pamiętam teledysk)Hejo, szukam nutki która leciała w sobotę (08) na mtv ok godziny 16, na teledysku ...
-
-
-
Co to za mjuzikWitam Was, Mam problem, próbowałem podejść do tematu sam, ale zrezygnowałem. Jednakże, spróbujemy na nowo. Otóż nie ...