-
Piosenka z filiku[youtube.com] muzyka Z 2:08
-
Muzyka z radiaOstatnio słyszałem w radiu taką jedną piosenkę i nie moge jej znaleźć, pamiętam tylko że ...
-
-
Piosenka weselnaPoszukuję wersji piosenki "jak się masz kochanie" granej prawdopodobnie na keybordzie, słyszałem kiedyś na weselu ...
-
Szukam Pilne!witam szukam piosenki w której były słowo tarara tirara ale miała teledysk który był. w ...
-
Piosenka którą potrafię zanucićCześć, poszukuję tej piosenki, chodzi mi po głowie, a nie potrafię znaleźć. Raczej spokojna, taka ...
-
Szukam piosenki po teledyskuW teledysku przedstawione jest kilka dni z życia dilera. Wchodzi w nocy do klubu i ...
-
Z Filmów FrizaGdzie znajdę taki dźwięk dzwoneczka?
-
co to za piosenkaPiosenka z 0:14 z tego filmiku [youtube.com]
-
I will take the moneySzukam piosenki, w teledysku wokalistka siedzi na kasie i liczy kasę, nie wiem czy dobrze ...
-
Błagam o pomoc! Pamiętam teledysk pewnej piosenki jeśli ktoś zna autora albo tytuł będę wdzięczna :)W teledysku jest dziewczyna i chłopak którzy są na czymś w rodzaju imprezy, zerkają ku ...
-
Tytuł piosenki dziewczyny przy baseniePoszukuje piosenki gdzie na teledysku są dwie dziewczyny: jedna brunetka (ta śpiewa), druga blondynka ...
-
Co to za kawałek/remix? 3:47Co to za kawałek, orginał bądź remix? ( 3:47 ). [youtube.com]
-
Czy ktoś zna tę piosenkę?Mam stare nagranie z kasety, google niestety nie pomaga, może ktoś zna tytuł/ wykonawcę?
-
Co to za remix? ;) pomocc![youtube.com] 51:03 - 54:32. Wiecie moze co to za remix I'amour toujours?
-
Piosenka z filmu Kochaj[youtube.com] Można usłyszeć tę piosenkę w tle od 32:39 Wielkie dzięki za tytuł :)
-
Co to za podkład podczas ważenia boxdela i kubańczyka ?[m.youtube.com]
-
Popularna piosenka.Witam! Poszukuję dość popularnej piosenki. Teledysk był barwny, na głównym planie występowała piosenkarka a obok ...
-
Piosenka z Lemon RecordsWitam. Mam pytanie. Poszukuję piosenki która dziewczyna śpiewa że chce faceta na jedna noc ...
-
"It's hard to.." Pomocy!Potrzebuję znaleźć tej nutki. Żadna aplikacja nie odnajduje jej.
-
Blogilates - muzyka w tle -> 1:08Będę wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki. Od razu uprzedzam, że szukanie po tekście się nie sprawdziło. ...
-
Co to za nutkaSiemka, ostatnio sobie oglądałem streama i wpadł mi w ucho jeden utwór który zaczyna się ...
-
Znam tylko teledysk ale tytuły już nieWitam serdecznie. Poszukuje pewnej piosenki, niestety pamiętam tylko teledysk mianowicie wygladał on tak, że był ...
-
Co to za utwór?Szukam osoby która podpowie tytuł i wykonawcę tego utworu
-
Nieznany tytułProszę o pomoc, Jaki tytuł nosi ta piosenka??