-
Co o za nutka ziomeczki????Witam.Wiecie może co to za nutka od 1.25??/ [youtube.com]
-
Piosenka z zakończenia odcinka s04e07 Projektu LadyPomoże ktoś rozszyfrować piosenkę z 7 odcinka 4 sezonu projektu lady (dołączam fragment w załączniku)? Słowa ...
-
Co to za piosenkaWitam, od kilku dni zastanawiam się z jaką piosenką kojarzę początek pioseki Grzegorza Hyżego Niech ...
-
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Jakie to utwory?Ostrzegam, te utwory są mało znane. Z góry dziękuję za ich rozpoznanie.
-
Beat z piosenki[youtube.com] Ktoś orientuje się jak nazywa się ten beat? Widziałem dość sporo ludzi używa, ale nie ...
-
Poda ktoś muzyczke plzprosze o podanie muzyki [facebook.com]
-
Utwór z filmiku na YT (najpewniej rock/metal)Witam, już od opublikowania owego filmiku szukam tego utworu, mam szczerą nadzieję że w końcu ...
-
Poszukiwany nazwa muzykiSzukam starego teledysku do anglojęzycznej muzyki z szaro-czarną animacją 2D. Video to skupiało się na ...
-
Poszukuje Rosyjskiej Piosenki, Która Leciała w Radiu w Rosji posiadam fragmentNazwa Piosenki z Radia
-
PomóżcieZ dwa lata temu słuchałam fajnej piosenki. Jest ona po angielsku ale pamiętam że opowiadała ...
-
Co to za muzyka?[youtu.be]
-
Ktoś zna tytuł[youtube.com] od 1:18
-
Piosenka z refrenem Johnny Johnny(....)Piosenka chodzi mi po głowie od dłuższego czasu, którą słuchałem na kasecie z żółto - ...
-
Niepełnosprawna dziewczynaChłopak niepełnosprawnej dziewczyny na wózku przechodził z bukietem kwitów dla niej i nagle jak przechodził ...
-
Piosenka z reklamyZnam tylko ta część melodii która jest w załączniku. Śpiewał facet!
-
Pomóżcie mi znaleźć piosenkęUsłyszałam ja ostatnio w klubie. Ogólnie kiedyś jej słuchałam, często leciała w radiu ale za ...
-
Tytuł pisoenkiTak piękna szalona to ona wymarzona cudowna jedyna takiej się nie zapomina
-
Jaki to utwór?Drodzy bracia i siostry, ten utwór znałem, ale o nim zapomniałem. Z góry dziękuję za ...
-
Piosenka z filmiku z YT[youtube.com] 10:52 (powinno sie same odtworzyć od tego momentu) Wydaje mi się, że słyszałem tą ...
-
Zna ktoś ten kawałek?Witam zna ktoś ta nutkę?
-
Piosenka na podstawie teledyskuWitam Jakieś 20 lat temu widziałem na kanale VIVA teledysk. Potrafię opisać jak to wyglądało ale ...
-
Dziwny teledysk o gotowaniu?Przypomniało mi się że kiedyś słuchałem piosenki która miała na prawdę dziwny teledysk i teraz ...
-
Pomóżcie!Nikt nic nie wie. Mam nadzieję że tutaj znajdę pomoc. [youtu.be]