-
Co to za piosenka?Proszę o tytuł jeśli ktoś zna tą piosenkę. :-)
-
Jaka to piosenka prosze o tytuł[youtube.com] 3:04 min
-
Czy zna ktośWydaje mi sie, że jest to piosenka disco polo a w refrenie było coś jak ...
-
Stara piosenkaWitam. Od dłuższego czasu poszukuje starej zagranicznej piosenki którą słuchałem z jakieś 7-8 lat temu ...
-
stara piosenka rockowaWitam, szukam starej piosenki rockowej, gdzie na teledysku był mężczyzna w białym fartuchu w jakiejś ...
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Co to za piosenka?Pamiętam że była po rosyjsku słów nie pamiętam ale tło tak. Byli tam mężczyzni ubrani w ...
-
Reklama Booking.comNiedawno widziałam w tv nową reklamę booking.com i szukam piosenki z niej. Narazie nie mogę ...
-
Stara, polska piosenka hip-hopHej wszystkim! Poszukuję pewnej dość starej polskiej piosenki. Strzelam, że puszczali ją w stacjach muzycznych ...
-
Tytuł piosenkiWitam, pewna piosenka nie daje mi spokoju, słyszałem ją jakieś 3 lata temu i pamiętam ...
-
reklama BBCPoszukuje nutki z reklamy BBC na VOD która leci ostatnio w tvp...proszę o pomoc :)
-
Piosenka podobna do teledysku Nirvana-Girls proszę o pomoc! :((Już bardzo długo szukam tej piosenki i nie mogę znaleźć..Teledysk przedstawia w większości półnagie kobiety, ...
-
HBO GO filmowy czerwiec 2019Cześć, Poszukuję utworu ze zwiastunu HBO GO filmowy czerwiec 2019, link poniżej: [youtube.com] Z góry dziękuję za pomoc. ...
-
Co to za piosenka?Hej forumowicze! Czy ktoś pomógłby mi rozpoznać tytuł tego utworu? To piosenka sprzed około 10-12 ...
-
Szukam piosenki!!W teledysku piosenki był mężczyzna który jadł jakigegoś pączka czy coś. Miał związaną dziewczyne w ...
-
Dwie piosenki kluboweCześć. Szukam tytułów dwóch piosenek usłyszanych w klubie. Uważajcie na uszy, bo jakość nagrań jest ...
-
TytułCześć mam gorąca prośbę nie pamiętam tytułu piosenki a bardzo mi zależy żeby ją odnaleźć ...
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Jaki jest tytuł tej piosenki?Hejka. Jak w temacie, poszukuję jednego dance'owego utworu. Jedyne co pamiętam to urywek tesktu: 'get ...
-
Co to za piosenka? Mam krótki fragmentTak jak wyżej, tutaj wstawiam fragment [www118.zippyshare.com]
-
Kto śpiewa ten cover?Wiem, że to Arthur James Impossible, ale chodzi mi o ten konkretny cover. Ktoś? Coś?
-
Co to?[facebook.com] Jesli nie odtworzy od bierzacego momentu to muzyka od 3:19:00
-
Murzyński "rap" Jak nazywa się ta piosenka?Pamiętam tylko teledysk w którym dziewczyna była w jakby hotelu i jej mąż lub chłopak ...
-
nutk z 33 minuty moze ktos cos bedzie wiedzial[youtube.com]
-
do rozpoznania1. [watzatsong.com] 2. [watzatsong.com] 3. [watzatsong.com] 4. [watzatsong.com] 5. [watzatsong.com] 6. [watzatsong.com] 7. [watzatsong.com] 8. [watzatsong.com]