-
Ktoś pomoże? Z góry dzieki[youtu.be]
-
Piosenka Z Gwizdaniem W Refrenie, W Zwrotkach Słychać Słowo "Relax".Poszukuję piosenki dość skąpo ubranej w słowa, niemal cała opiera się na melodii - GWIZDANIU. ...
-
2 nagrania z telefonu(słaba jakość) trzeba podgłośnić
-
Zasłyszana u fryzjera / pamiętam TELEDYSKHalko. Siedząc w fotelu u fryzjera miałem dobry widok na telewizor, który odbijał się w ...
-
Teledysk na pustyni/kanionie. Co to za piosenka ?Kojarzy ktoś co to może być za piosenka ? Pamiętam, że ma ponad 10 lat. ...
-
Jaka To Piosenka Z Intra?[youtu.be] Szukałam na tej stronie [player.epidemicsound.com] i nie mogę znaleźć, pomoże ktoś? Będę wdzięczna!
-
piosenka z eskipiosenka z eski z tego albo poprzedniego roku, gdzie glownie jest sama melodia dosc taneczna ...
-
Co to jest za piosenka/nutka?Witam, może wie ktoś z was, co to za muzyka? Kiedyś Ją zamieściłem w swojej ...
-
Utwór instrumentalny z lat 2006-07Cześć! Niedawno wzięło mnie na wspomnienia muzyczne z czasów studenckich, a mianowicie takich wykonawców jak ...
-
Jaka to melodia?Szukałem tydzien i nie mogę znaleźć. Piosenka od 0.41 sekundy. [youtube.com]
-
ringtone z lat '00Szukam dłuższego fragmentu utworu załączonego do postu. Nie pamiętam niestety jego tytułu (chociaż świta mi nazwa ...
-
rap z przygrywającymi nutami pianinaPoszukuje piosenki rapowej (zagranicznej, nowszej) z rytmicznie przygrywającym pianinem jako beat, flow coś w stylu ...
-
Trochę starszy klubowy kawałekDość popularny, ale nazwy skojarzyć nie mogę
-
Zasłyszałem pewną piosenkę, proszę pomóżcie mi ją znaleźćSam utwór pamiętam jedynie po instrumentalu który grał pomiędzy zwrotkami był instrumental z czterema podobnymi ...
-
Co to za utwór od 13 minuty filmikuSzukam piosenki z tego filmiku, od 13 minuty. Dziękuje z góry za pomoc :) [youtube.com]
-
Kawałek z pierdolnieciem, jak mnie pamięć nie myli puszczane go w radiu w lato 2015To co w opisie, szukałem po różnych listach przebojów z tamtych lat i nic. Pamiętam ...
-
Co to za piosenka? Prosze o pomocCo to za piosenka? Ktoś wie? z góry dziękuje za pomoc
-
Co to za utwórCo to za piosenka? Jeat to z pokazu fajerwerkow niestety mam tylko fragment...
-
tytuł piosenki z momętu 8:04-8:10 (YT)witam mam pytanie czy ktoś rozpoznaje piosenke oryginał lub remix jej z minuty 8:04 ...
-
Tytuł muzyki w tle od 0:30[youtube.com]
-
Pare utworów - są sampleWitam szukam tych utworów, i konkretnych remixów (większości zwolnione tempo). Powrzucam linki i opisze :] ...
-
Piosenka zasłyszana kiedys, ktorej odnalezc ni, czorta nie mogęWitam, otóż kiedyś znalazłem piosenke na youtube, sluchalem ja kilka razy pod kolej i w ...
-
Zagrane z głowy, ale nie mam pojęcia co to.Cześć, pierwszy post. Zagrane z głowy, ale nie mam pojęcia co to może być. Nie hejtujcie, ...
-
piosenka z ślubuwitam czy ktoś zna tytuł tej piosenki?
-
Co to za nuta ktora grał hazelSiemanko zna ktoś moze tytuł kawałka ktory grał hazel od 5:00 do 5:10 ? [youtu.be]