-
Stary klip - młody hiphopowiecSzukam piosenki/ klipu (był na YT). Stary kawalek. Młody hiphopowiec (licealista) w okularach czarne oprawki, amatorski ...
-
pamietam teledyskna teledysku był statek który pływał nie po wodzie a po ludziach co miało być ...
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Jaki tytuł muzyki :) ?[youtube.com] 12:55-13:48 z przerwami
-
Muzyka z gryMuzyka z podanej gry przeglądarkowej [newgrounds.com]
-
Disco polo ciemnowłosa wokalistkaSzukam piosenki disco polo wykonywanej przez zespół z ciemnowłosą wokalistką (trochę podobna do Lili). Teledysk ...
-
tomorowland songWitam serdecznie czy zna ktoś tytuł piosenki(spiewa ja kobieta) szukałem po tytułach tak samo jak ...
-
Co to za utwór? EurodanceCo to za utwór ? nie moge sobie wykonawcy i tytulu przypomniec :( [www43.zippyshare.com]
-
-
Co to za piosenka?0:09 [youtu.be]
-
CO to za nuta, pomoże ktoś ? od 0:41[youtube.com]
-
Piosenka z dawnych lat.Cześć, czy ktoś z Was kojarzy tą piosenkę? :-)
-
-
Rap nwm czy 2 inne piosenki czy jedna I Jaki tytuł jest tej 2Słowa piosenki :Czekając na dzień w którym spełnią się marzenia nie chce być tym co ...
-
Czy ktoś to rozpoznajeProszę o tytuł i wykonawcę
-
Muzyka z filmu na YTKtoś wie co to może być za kawałek od 3:14 [youtu.be]
-
Witam, poszukuję tytułu piosenkiWpisuję w google słowa które wydaję mi się, że słyszę ale nie mogę nic znaleźć. ...
-
-
Proszę o tytuł piosenkiCo to za piosenka? Soundhound, shazan nie wyszukuje.
-
Piosenka z zumbyWitam. Proszę o pomoc w sprawie piosenki z zumby. Śpiewa ją facet, piosenka jest dosyć ...
-
-
Eska tvSzukam piosenki anglojęzycznej,granej na esce tv, nie pamiętam ani tytułu ani wykonawcy, tylko tyle,że teledysk ...
-
Muzyka w tle, filmik YTProszę o pomoc, jeśli ktoś wie jaka to muzyka, która leci w tle od początku ...
-
Zna ktoś tą nutkę ?Ewentualnie wytnie ją ktoś ją nią ;D Proszę:D od 12 16- 15 16 [youtube.com]