-
Muzyka z couba Darkwave[coub.com]
-
Biesiadna ukraińska muzyka z powtarzanym słowem "zeei"Taka typowa muzyka do tańczenia, niestety nic więcej nie wiem, ale jak macie coś innego ...
-
podobna piosenkaCześć, orientuje się ktoś może czym 'zainspirowany' jest fragment 0:34 -0:44 ? (na 100% śmiga ...
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Instagramowe songHej, szukam piosenki, która opowiada o dziewczynie i instagramie. Nie znam dokładnie treści ale wiem, ...
-
Jaka to melodiaSiemka, od pewnego czasu mam w głowie teledysk pewnej piosenki i nie mam pojęcia jak ją ...
-
Czy ktoś zna tytuł tego kawałka?[youtube.com]
-
Znana piosenka z roku 2009/2010/ może 11? Viva, Eska te sprawy :)Ludki ratujcie :)) Szukam piosenki dość popularnej, która leciała w w/w rozgłośniach radiowych i tv rozrywkowej ...
-
Co to za piosenka?[youtube.com]
-
Sampel w polskiej piosencewitam, szukam w jakiej polskiej piosence był sampel z piosenki kayne west the morning, to ...
-
szukam teledyskutanczaca dziewczyna, chyba baletnica, szybkie tempo ogólnie jest duże skupienie na jej nogach, jest to znana ...
-
Szukam teledyskupiosenka z okresu 2011-2015 (raczej spokojny klimat podchodzący pod "SuperGirl" Dziewczyna idzie poboczem, zatrzymuje się facetem ...
-
Rejczel rejczelCo to za piosenka gdzie w tytule jakby spolczyć to by było rejczel rejczel...faceci śpiewają, ...
-
Piosenka z IMS w SelgrosWitam, w załączniku jedna z moich ulubionych piosenek kiedy jeszcze byłem pracownikiem. Liczę na podpowiedź, ...
-
Jakie to utwory?Z góry dziękuję za ich rozpoznanie. Aplikacje do rozpoznawania ich nie rozpoznają.
-
Co to za piosenkaSzukam tej piosenki nie znam tytułu albo były referen cuz i m swimming with the ...
-
Bardzo Ważne dla mnie Kto zna ten utwór niech do mnie napisze !Prawdopodobnie utwór jest z NCS lub Trap Nation coś w tym stylu Bardzo ...
-
Piosenka Duet Kobieta i mężczyznaPotrzebuje na szybko jak się nazywa piosenka jedyne co pamiętam to Duet kobieta i mężczyzna ...
-
muzyka z klubu 2009 rokjw [youtube.com]
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
(nagranie) Piosenka z lat 2000 zagraniczna (nie angielska) leciała na VIVIEszukam piosenki 8 lat, świta mi ze w teledysku byl mężczyzna na plazy jadący na ...
-
Ktoś wie jak nazywa się ta piosenka?Ostatnio słyszałem piosenkę, w której w refrenach i na początku piosenki kobieta śpiewa piskliwym głosem ...
-
co to za piosenki?Witam Poszukuję znaleźć wykonawców i tytuły następujących kawałków:
-
Kompania od bakaniaOd jakiegoś czasu poszukuje piosenki! Zaczyna się chyba "Tu kompania od bakania" później jest coś ...
-
Co to za piosenka?Szukam piosenki, na początku ostre gitary elektryczne, na pewno śpiewa kobieta z facetem w duecie. ...