-
Piosenka z lat 80, z refrenem: searching, still searchingCzesc, jak wyzej. Nie daje mi to spokoju, bo melodia mi chodzi po glowie. Mysle, ...
-
Piosenka ze stacji muzycznej kilka lat temuHej, z 10 lat temu leciała na jakiejś stacji muzycznej w tv pewna piosenka, która ...
-
Co to za piosenka w tle 2:39 YT Shore[youtube.com] 2:39
-
Szukam Remixu Jednej Piosenki[facebook.com] shazam pokazał ze to "Brothers Dreamers - Colorado" lecz nie potrafię znaleźć co to ...
-
Muzyka klubowa/elektronicznaWitam. Proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu muzyki zanuconej w załączniku. Z góry dziękuję.
-
jaka to piosenka z reklamy TV sklepu Jula " 40 lat"muzyka nagrana telefonem więc sory za jakość [artrodar.pl] audio 2019-07-29 12-44-59.mp3 czy może ktoś zna co to ...
-
Piosenka z ładnym teledyskiemWitam. Szukam piosenki która leciała na TVS dzisiaj (4 sierpnia) o godzinie około 15/15:03 przed ...
-
Co to za piosenka?Był to rosyjski rap na podkładzie z prodigy- Breathe
-
PomocyWitam, szukam piosenki, niestety nie znam tekstu kojarzę tylko teledysk. Wyglądał on mniej więcej tak ...
-
Witam, prosze o pomoc w odgadnieciu utworu z filmiku[sadistic.pl]
-
Piosenka punkrockowa teledysk impreza w domu.Witam. Szukam dosyć chyba znanej piosenki punkrockowej w której teledysku chodzi jeden "koleś" po domu ...
-
Szukam piosenkiitam szukam teledusku... wydaj mi sei ze jest to teledysk r'n'b wyglada to mniej wiecej w ...
-
muzyka z radiajest to muzyka z radia angielska w refrenie jest uuuuuuu uuuuu uuuuuu śpiewa jakiś pan ...
-
Piosenka chór? kobiece wysokie głosyHej. Już super długo chodzi za mną ta piosenka, o której tak naprawdę prawie nic ...
-
Piosenka polski hip hopBodajże w refrenie , raper wymienia figury geometryczne (trójkąt , trapez itp)
-
Słyszałem kiedyś ten bit w piosence polskiego raperaWydaje mi się, że słyszałem kiedyś początek tego bitu w piosence jakiegoś polskiego rapera, ktoś ...
-
Muzyka z infolinii Mulimedia PolskaWitam, Szukam piosenki z infolinii Multimedia Polska. Piosenka rockowa, spiewana przez mezczyzne, w refrenie spiewa "uuu uuuu ...
-
Jaka to dokładnie piosenka z reklamy CCC?Witam czy może ktoś wie co to jest dokladnie za remix piosenki z reklamy ? ...
-
facet na gitarze o kobiecych piersiach śpiewaWitam, poszukuje piosenki w ktorej facet gra na gitarze na scenie przed ludźmi i śpiewa ...
-
Tytuł piosenki z trabkąCzy ktoś ma pomysł co to może być za piosenka?
-
Piosenka polski hip hopSzukam piosenki w której była m.in. fraza "pedał w podłogę , chociaż nie jestem homofobem" ...
-
Polska piosenka z tramwajami w teledyskuPoszukuję wlsanie tejże pisoenki. Śpiewa ją jakiś zespol, a gdzieś tam w teledysku występują tramwaje ...
-
szukam dosc modnej piosenkiW refenie jakis facet spiewa klubowo ,dosc szybko dyskotekowo , shanon .....na na na na ...
-
Co to za piosenka?Ktoś zna? Muzyka 0:25-0:33, z góry dzięki! [youtube.com]
-
Kobieta śpiewa "na pewno" albo "na bank" w refrenieJakaś piosenka o miłości, usłyszałem w Empiku i wryła mi się w pamięć. Wiem, że śpiewała ...