-
you are my obsession???Szukam piosenki którą słyszałem w jakimś remixie ale szukam jakiejkolwiek wersji... vokal śpiewa jakaś kobieta ...
-
"zabierz mnie gdzie chcesz.. sama wiesz"Hej, szukam piosenki gdzie w tytule wokalista smutnym zmęczonym głosem śpiewa taki tekst: "zabierz mnie tam ...
-
Co to za piosenka?[youtu.be]
-
Podkład facet to świnia..Cześć, szukam disco polo usłyszanego w radiu nie pamiętam stacji, Instrumental tej muzyki brzmiał jak ...
-
Kawałek z 2010, może 2011 rokuJak w tytule, coś mi się kojarzy z Timem Bergiem, kawałek w podobnym klimacie jak ...
-
pomożeta znaleźć piosenke?chodzi po głowie kurka nie moge znaleźć w internetach. sampel załączam. coś tam mi się ...
-
Co to za piosenkaW teledysku przedstawiony jest stary dziadek, ma siwa brode, mieszka w gorach. Bierze sadzonke pomaranczy ...
-
Co to za piosenka która leciała w RADIU CCM przed godz 13.00 lub po godzinie.12.00Tak jak w tytule w radiu CCM usłyszałem piosenke po angielsku którą śpiewała jakaś kobieta ...
-
kto jest oryginalnym wykonawcą utworuto cover grany przez kogoś na ulicy
-
nutka - RZP - rnb style ;)Proszę o pomoc. Przesyłam plik. Piosenka leci w tle :) Z góry dziękuję :)
-
Czy rozpoznaje ktoś ten utwór? Muzyka klubowaJak w tytule, proszę o pomoc w zidentyfikowaniu utworu
-
Co to za piosenkaJest to remix, śpiewa tylko kobieta i tylko refren po hiszpańsku, kilka słów. Jest to ...
-
Tytuł znanego utworuWitam! Szukam tytułu utworu lecącego w tle [youtu.be] od 2:08, z góry dziękuję za pomoc
-
Utwór w tleCześć, nie mogę znaleźć tej piosenki, a cały czas łazi mi po głowie. Pomocy ;).
-
Piosenka w której kobieta śpiewając robi jakby krotkie pauzy w refrenieJak wyżej szukam piosenki dosyć nowej jakoś między 2014-2018. Raczej hit co leciał czasem w ...
-
Stara wojskowa...Witam od kliku lat poszukuję tekstu starej wojskowej piosenki. Niestety znam tylko kilka jej wersów: Było ...
-
Kto może pomóc w rozszyfrowaniu tego utworu.Ten kawałek słyszałem chyba dwa razy jakieś 7-8 lat temu wieczorem w piątkowej audycji w ...
-
Piosenka shaking rock'n'rollByłem na urlopie w Słowenii i w radiu leciała bardzo fajna piosenka do tańczenia rock'n'rolla. Leciały ...
-
San Sebastian (ED Calle)- gdzieś to już słyszałemWitajcie! Słucham piosenki San Sebastian w wykonaniu Ed Calle. Główny temat muzyczny jest tak wyraźny, ...
-
piosenka w tleCześć, ktoś kojarzy może co to za nutka leci od 8:20? shazam nie rozpoznaje [youtu.be]
-
Jaki tytuł piosenki na filmiku???Witam serdecznie ;-) Chciałe zapytac o tytuł piosenki w filmiku??? zaczyna sie od 9;53 ...
-
Piosenka na trening (bieganie)Nie wiem,czy na tym forum moge...ale szukam super motywacyjnych piosenek na trening i do biegania..na ...
-
Muzyka chyba z tych lat... poproszę o namiaryPierwsze słowo po jakimś tam wstępie muzycznym: America Śpiewane po angielsku przez jakąś kobietę. W refrenie ...
-
co to za nutka z 4 minuty stare klimaty[youtube.com]
-
Co to za muzyka (opis teledysku)(opis teledysku) No był typek na siłowni i poznał babkę I ciągle nieszczęście znosił Ona ze schodów spadła Sufit ...