-
Teledysk z mężczyzną topiącym dziewczynę.Witam, od dawna poszukuje tej piosenki, nie jest ona zbytnio znana i ma dość mało ...
-
Jaki jest tytuł tej muzyki?Muzyka zaczyna się: 4:31, a tutaj link [youtube.com]
-
Szukam tytułu piosenki.Cześć, od wielu lat posiadam na kompie mp3 z live Ernesto vs Bastian, tytuł tego ...
-
Poszukiwany sam podkład (instrumental) pioseneczki typu Chasing :)Witam, poszukuje kogoś kto umie dotrzeć w najgłębsze zakamarki internetu i byłby w stanie mi ...
-
Muzyka instrumentalna elektronicznaProszę o tytuł, wykonawcę, cokolwiek...
-
Stara piosenka techno, której Shazam nie rozpoznajeZałączyłem pełen utwór, nie kierujcie się jednak nazwą pliku gdyż na bank jestem pewien, że ...
-
Co to za utwór ?Proszę Was o pomoc w rozwikłaniu zagadki tegoż oto utworu który znajdziecie w załączniku. Ja ...
-
Co to za piosenka? ?[youtube.com] Ta melodia jest w jakiejś piosence, od kilku dni mi chodzi po głowie, ale nie ...
-
Muzyka z instastories wiktoria_gasiewskaZna ktoś może ten kawałek? Próbowałem szukać shazamem itp. ale niestety bez rezultatów.
-
Potrzebna pomocSzukam piosenki, raczej nowszej. Piosenka rytmiczna z męskim wokalem. Mam tylko to nagranie.
-
Fragment tekstuHeeej Usłyszałam fajną piosenkę ale nie mogę jej nigdzie wyszukać.. ani na google ani na ...
-
nazwa utworuCześć, zna ktoś tytuł utworu z 9.30-9.32? [youtube.com] Pozdrawiam :)
-
Tytuł utworu w tle Dance Party USA z Kelly Ripachodzi mi o piosenke, ktorą lipscyncuue kelly ripa ;P Ktoś, coś? Mnie się to osobiscie kojarzy z ...
-
Piosenka z manekinemNie zdążyłem się wsłuchać i obejrzeć całej piosenki. A początek fabuły był taki, że mężczyzna ...
-
Co to za nutka? Prosze o pomocNutka z załącznika
-
Yr[youtu.be]
-
Bella ciao w filmieKiedyś widziałam w tv stary film... nie pamiętam fabuły - tylko jeden fragment: jakiś chłopak/facet, ...
-
Szukam nutki na akordeonie "...będzie wóda będzie..."Jakiś koleś gra na akordeonie chyba i właśnie śpiewa coś w stylu "będzie wóda będzie ...
-
Czy ktoś wie co to może być za nuta?Witam. Proszę o pomoc w rozpoznaniu piosenki to było techno zaczynało się "all i need ...
-
Cześć. Co to za nuta?Raczej znana, ale mam temat żeby skojarzyć tytuł. Ktoś coś? ;)
-
Witam czy zna ktoś ten kawałek nagrany z dyskoteki. Proszę o pomocPomóżcie, sorki za nie najlepsza jakość
-
Jakich utworów są to przeróbki?[youtube.com] [youtube.com] Z góry dziękuję za ich rozpoznanie.
-
Szukam Piosenek z FilmikówWitam, szukam Piosenek z Filmików. 1. [facebook.com] 2. [facebook.com] z góry Dziękuje za Pomoc.
-
Piosenka na YouTubePoszukuję piosenki w której była pewna dziewczyna. Szła ona przez las i powoli się rozbierała. ...
-
Kanał Masochista szukam tytulu piosenkiPoszukuję piosenki z tego filmiku: [youtube.com] (6:15)