-
Inna wersja utworu Audiosoulz - DancefloorDzisiaj w radiu usłyszałem wersje z wokalem z wyżej wymienionego utworu. I've got it what ...
-
Popularna piosenka radiowa.Podczas słuchania radia wpadł mi w ucho utwór, którego nie mogę nigdzie znaleźć. Piosenka jest ...
-
czeska piosenkaWitam Szukam piosenki z teledysku, którego akcja dzieje się w barze na dzikim zachodzie. Facet konkuruje w ...
-
Znana melodia z lat 90.Czesto leciała w radiu. Rozpozna ktoś?
-
Ktoś rozpozna piosenkę w tle?[youtu.be]
-
Co to za piosenka czy ktoś wie?Co to za piosenka proszę o pomoc
-
Muzyka z gameplay'a GhostrunnerCzy ktoś jest w stanie podać mi tytuł bądź link do ścieżki dźwiękowej z filmu? [youtube.com]
-
Honda promo 2013Witam. Szukam nutki z tego clipu, podobne też mile widziane: [youtube.com]
-
Piosenka W tle?[instagram.com] Co to za nuta w tle?
-
Piosenka z fbKtokolwiek wie co to za nutka? Szukam miesiąc już :C [facebook.com]
-
szukam tej piosenki już 6 lat, pomocy!Szukam piosenki z dzieciństwa, słuchałem ją w roku 2008 więc sądzę że jest z tego ...
-
Piosenka użyta w tym filmiku[youtube.com] Szukam nazwy piosenki użytej w tym filmiku. PLS HELPPPPP
-
Kto to śpiewa ?Polska wokalistka , teledysk w którym raz w spodniach moro raz w sukience występuje z ...
-
Proszę o pomoc w znalezieniu piosenki z teledyskuPoszukuję tytułu lub wykonawcy piosenki z tego teledysku trwającej do około 0:30. [youtu.be] Ten motyw z ...
-
Tytuł nutki :DWitam, niezmiernie nie tylko mi,zależy na odnalezieniu tytułu tejże nutki, granej podczas publicznego shuffle dance ...
-
Co to za utwór? -> 3:36[youtu.be] 3:36
-
Teledysk z rysunkami z piaskuWitam. Poszukuję utworu z teledyskiem, gdzie ktoś (nie wiem czy kobieta czy mężczyzna - widać ...
-
Poszukuję bardzo ciężkiego do rozpoznania teledysku z Vivy. Bardzo proszę o pomoc.Cześć wszystkim :) Poszukuję teledysku opisanego poniżej. Teledysk jest już stary ( 20 lat ...
-
Zna ktoś piosenkę z linku? WAŻNE[instagram.com]
-
Muzyka z vloga shazam jej nie rozpoznaje link[youtu.be] Utwór zaczyna się w 1:54 shazam go nie rozpoznaje, a nikt w kometarzach nie zna ...
-
Łowca pedofilówSzukam piosenki z odcinka 60 "Łowcy pedofilów" (minuta 19), najbardziej znana wersja to: simon & ...
-
Poszukuje utworu z nagraniaWitam czy ktos zna wykonawce i nazwe tego utworku ? Prawdopodobnie pochodzi z lat 00".
-
Znajdź ruską piosenkę 0:59 z programu dnia na 27 stycznia 1993[youtu.be] pomożesz mi znaleźć ruską piosenkę
-
Czy zna ktoś francuską wersję tej piosenki?Szukam jej od paru lat. Znalazłam tylko po hiszpańsku: Basilio - Por que sera sera. ...