-
Rosyjskie disco?Siedzi mi w głowie piosenka, którą słyszałam dawno temu na jakiejś rosyjskiej stacji radiowej... pamiętam, ...
-
Muzyka z radia kujawyZnaleźć fajne piosenki z radia Kujaw pomożecie
-
Kto to śpiewaKto to śpiewa? Kawałek kiedyś (może to już 10 lat) leciał w radiu RAM
-
Identyfikacja rzadkich winyli NAGRODAWitam! Kawałki pozgrywane z audycji radiowych Technikum Mechanizacji Muzyki, Reakcja Techniczna w latach ok 1997-2006. ...
-
jaki tytuł, wykonawca 2interesuje mnie tytuł i autor Kawałek techno z bitem i muzyka jako odbijająca się piłeczka ...
-
Siema szukam smutnej piosenkiNie pamietam tekstu tylko co było na teledysku, a mianowicie na teledysku był facet co ...
-
Szukam nutki, spoko impreskowaSzukam piosenki która na pewno leci w radiach typu Eska... Śpiewa kobieta można powiedzieć Caly ...
-
Tytuł utworuCo to za utwór?
-
Jaka to piosenka? ????Szukam szukam i nie mogę znaleźć
-
Jaka to piosenkaCzy ktoś kojarzy tytuł piosenki anglojęzycznej z lat 80 ewentualnie początek lat 90, gdzie w ...
-
Czy ktoś kojarzy ten rytm?Słyszałem w tym rytmie inną piosenkę już gdzieś, może to disco polo nawet było. Na ...
-
Czy ktoś zna tytuł oryginału tej piosenki zespołu BravoWitam, ostatnio słyszałem piosenkę na FBP Zespołu Bravo i nie wiadomo jaki tytuł ani wykonawca. Może ...
-
Piosenka z radia - "Run to Mexico"Cześć! Dziś w radiu usłyszałem fajną piosenkę, niestety Shazam nie rozpoznał a na stronie playlisty ...
-
4strings -take me awayWitam poszukuję utworu bliżniaczo podobnego do take me away w tym że melodia jest jakby ...
-
omijam każdą kłodę ktoś rzuca na toryTaki leci tekst tej piosenki, niestety google nic nie znajduje.
-
Czy ktoś kojarzy ten utwór?Witam, czy zna ktoś wykonawce tego utworu? [youtube.com]
-
Co to za piosenka 7:49Poszukam piosenki grająca na trąbkach [youtu.be]
-
Piosenka z reklamy DeichmannWitam, poszukuję piosenki z reklamy poniżej. Z góry dziękuję za pomoc! [youtu.be]
-
Stare technoWitam, mam problem w znalezieniu piosenki, próbowałam różnymi programami na telefon i na komputer i ...
-
tytuł piosenkiostatnio słyszałem muzyke na eska.tv ale tytułu nie pamiętam w teledysku jakiś gość na plaży ...
-
Tytuł utworuJaki jest tytuł tego utworu?
-
Szukam piosenkiSzukam piosenki którą bardzo lubiałem. Z tego co pamiętam to w teledysku jakiś gość na ...
-
Polski hip hop do znawcówPoszukuję piosenki w której został użyty tekst włodiego (po pierwsze nie dla sławy , ...
-
Tytuł piosenkiJak się nazywa ta piosenka?
-
Tytuł utworuKto jest wykonawcą tej piosenki?