-
Teledysk z stars tvZnajdziecie teledysk z ciągnikami i facet śpiewał coś po angielsku ta piosenka pochodzi z 1982 ...
-
Polska muzyka usłyszana za granicąCześć Bardzo proszę Was o pomoc. Znam ten utwór bardzo dobrze, ale nie pamiętam tytułu.. Usłyszany jako ...
-
TeledyskHej. Ostatnio bedac w sklepie spodobala mi sie nuta. Widziałam jedynie urywek teledysku. Śpiewa murzynka ...
-
Teledysk z modelkami w szwajcarskim bikiini?Siemanko. Szukam teledysku, w którym występują gorące modelki bodajże w bikini z flaga Szwajcarii. Utwór ...
-
Pamiętam tylko początek teledyskuProszę o pomoc w odnalezieniu piosenki, jest ona na youtubie lecz nie mogę jej znalezc ...
-
Co to za piosenkaWitajcie znacie tytuł tej piosenki [youtu.be]
-
Teledysk do piosenki Justina BieberaWitam kilka lat temu na serwisie Yt był nieoficjalny teledysk do piosenki Justina Biebera, którego ...
-
co to za muzykaco to za muzyka/tytuł od 1:16 [youtube.com]
-
Muzyka z Top gear sezon 13 odcinek 1Poszukuję tytułu piosenki z Top gear sezon 13 odcinek 1 między 38 a 39 minuta ...
-
nutka z setu 7th hevencze. Zna ktoś 9:35 z seta Silence -> [www114.zippyshare.com]
-
Dwie piosenki ze starej kasetyPrawdopodobnie lata '00 najpóźniej 2007 nigdzie nie mogę znaleźć
-
Jaka to melodia????Utwór znany ale mnie skleroza dopadła.
-
kawałek z filmu na yt LACHU VS BRAMKARZ (3 LIGA)Witam, chodzi mi o kawałek z tego filmu: [youtube.com] zaczynający się w momencie 4:35 do ...
-
Lata 80, męski wokal, ballada (?)Koledzy i koleżanki załączam załącznik muzyczny proszę pomóżcie odgadnąć co to za nutka. Na 90% ...
-
Proszę o podanie wykonawcy tego utworu!Witam. Mam problem ze znalezieniem wykonawcy tej piosenki. Domyślam się, że pochodzi z lat 80 ...
-
Co to za piosenkaWitam czy ktoś wie co to za nuta leci w tym filkmiku ?[instagram.com]
-
Co to za remixTak jak w tytule nie mogę nigdzie znaleźć co to za remix z góry dziękuję ...
-
Co to za piosenka ?Słyszałem ją tylko raz i mam takie nagranie
-
3:58-5:08 jakie piosenki są w filmiku[youtu.be]
-
skąd jest ten motyw?Od dłuższego czasu próbuje znaleźć piosenkę, która była wykorzystana do nagrania "intra" na płycie (przemoc) ...
-
Jak nazywa się muzyka z tego filmu(muzyka klasyczna)Jak nazywa się utwór z początku filmu? [youtube.com]
-
Piosenka z Youtubanazwa melodi ? z góry dziękuje
-
Muzyka w tle rozmowy z 13 powodówCześć, mam takie nietypowe pytanie odnośnie piosenki, która leci sobie gdy bohaterowie rozmawiają, nie ma ...
-
Muzyka z Domu z PapieruNa wstępie zaznaczę, że zapoznałem się z całym soundtrackiem 1 sezonu (26 utworów które znalazłem ...
-
Teledysk z ogrodnikiem na końcuWitam, szukam teledysku, w którym chłopak szykuje sie na imprezę, wybiera zegarek, samochód, wraca z ...