-
Piosenka z Kauflandu lata 70/80Hejka Raz byłam na zakupach - i słyszałam piosenkę, końcówkę. Były w niej ...
-
Co to za piosenka ?Witam co to za piosenka 16.08.19 leciała w radiu nie pamiętam na jakiej stacji SoundHound ...
-
Muzyk z Top gear sezon 13 odcinek 1Szukam piosenki która leci w tle programu top gear sezon 13 odcinek 1 między 38a ...
-
Long shot (Niedobrani) - piosenka od 1:10:02Witam Wszystkich, czy zna ktoś piosenkę, która leci od momentu jak w tytule? Shazam wymięka, pisałem ...
-
Poszukuję fajnych piosenek tego typu !Poszukuję fajnych piosenek tego typu !!! Słuchajcie bardzo lubie piosenki tego typu [LINK] na wypadek gdyby ...
-
Hiszpański rapTytuł utworu poproszę z tego klipu: [coub.com]
-
Motyw nieznanej piosenki na syntezatorze.Cześć! Szukam piosenki, z której pochodzi motyw załączony przeze mnie w mp3. Ten kawałek ma ...
-
Szukam niemieckiej piosenkiszukam piosenki z 7:10-7:38, moje próby poszukiwania tej muzyki spełzły na niczym. [youtube.com]
-
Co to za piosenka VIVA lata 90 murzynka na szachownicyPiosenke śpiewa murzynka ubrana na kolorowo, tańczy na szachownicy. Nagranie jest z niemieckiej Vivy lata ...
-
Popularna piosenka pop z kreskówkowym teledyskiemMam gdzieś z tyłu głowy taką piosenkę podchodzącą pod pop. Śpiewa jakaś dziewczyna ze specyficznym ...
-
Co to za Piosenka z serialu M jak miłość , minuta 1:17 ?Co to za Piosenka z serialu M jak miłość , minuta 1:17 ? [vod.tvp.pl]
-
Muzyka w tle piosenki[youtu.be] W tej piosence w minucie około 1:02 zaczyna się muzyka która skądś kojarzę ale ...
-
Utwór który siedzi mi od lat w głowieWitam wszystkich. Poszukuje piosenki, którą miałem na kasecie jakies 15 lat temu niestety kaseta przepadła. ...
-
Proszę o pomocWitam. Proszę o pomoc. Co to za nuta z samego początku filmiku (do 25 s.)? ...
-
Piosenka z YoutubaBardzo proszę o pomoc. Już rok szukam tej piosenki bez skutku. Żaden program nie rozpoznaje ...
-
Reggae (raczej Stare)Nic więcej nie mam do dodania. Mam tylko nagranie refrenu. z góry dziena
-
Skądś znam ten refren. Verdammte WeltCharakterystyczna muzyka w refrenie. Jeśli ktoś zna proszę o wsparcie ;D Frei wild - verdammte welt [youtu.be]
-
Co to za teledyskHej Pomożecie znaleźć teledysk i utwór, facet jedzie praktycznie cały teledysk autem teledysk nie jest zbyt ...
-
Co to Za Utwór ( Opis Teledysku )Siemka! Opis teledysku piosenki: Jacyś dwaj kumple (jeden m@&%#n) uciekli chyba ze szkoły. Postanowili zrobić kasting na ...
-
Grecki utwór ZakynthosSzukam utworu, który słyszałem na greckiej wyspie Zakynthos. W refrenie wykonawca śpiewa - coś tam ...
-
Tytuł piosenkiPiosenka pojawia się w 3 odcinku zaraz w 1 minucie serialu 39 i pół tygodnia. ...
-
Piosenka z teledysku ktoś w masce z długą buziąSzukam piosenki, mało tekstu było. Pamiętam teledysk w lesie dużo ludzi i ktoś w czerwonym stroju ...
-
Półfinał miss Polski 2019. Piosenka z otwarcia.Wie ktoś co.to za piosenka z otwarcia 1 odcinka Półfinału miss Polski który leci na ...
-
Pilnie szukam nazwy utworu.Witam. Jakiś czas temu znalazłem w sieci krótką część utworu który bardzo mi się spodobał. ...
-
Muzyka z filmiku na youtubeHej. Jaka to nutka zaczynająca się od 8:00 minuty na tym filmiku? Bardzo proszę o ...