-
witam poszukuje tytulu tej piosenki Prosze bardzo o pomocwitam szukam tytulu albo chociaz zeby ktos mi podal kawalek tekstu to juz zweryfikuje dziekuje ...
-
Muzyka z filmu na youtubie, możliwe że Kevina Macleoda[youtube.com] Nie mam pewności czy to muzyka Kevina Macleoda, ale bardzo mi zależy, żeby znać jej/ich ...
-
Szukam skocznej piosenkiWitam. Na ważeniu KSW 47, podczas liva (trwał dłużej niż przedstawiona i dostępna wersja w ...
-
Poszukuje piosenki po teledyskuTeledysk był dość długi koło 7 minut, nie przez cały czas śpiewany, opowiadał historię o ...
-
Co za klubowa piosenka?Cześć szukam tytuły piosenki z poniższego filmu: [youtube.com] Bardzo proszę o wszelkie sugestie
-
Melodia na skrzypcachPiosenka z filmiku Interesuje mnie 0:35 Na skrzypcach najczęściej jest to grane [youtube.com]
-
Szukam piosenki +18Witam, szukam piosenki chyba rap bądź hiphop. Kojarzę tylko i wyłącznie teledysk, a więc ...
-
Piosenka której tylko znam TeledyskSzukam piosenki której znam tylko fragmenty teledysku, pamiętam było trzech gości, chyba każdy z nich ...
-
Którym roku urodziła się crystal watersCrystal waters urodziła się 19 listopada 1962 lub 10 października 1964 lub 19 listopada 1967 ...
-
Shazam/Soundhound nie łapie:/Chodzi o utwór z nagrania :)
-
Twin melodySzukam, piosenki gdzie grały tam te dziewczyny. Wydaje mi się że to byl remix ...
-
To coś z rock 'n rolla[youtu.be] Nie słyszę dobrze wszystkich słów co skutecznie uniemożliwiło mi odnalezienie piosenki >,< Od momentu 3:03
-
W teledysku grupa ludzi przebrana jest za dziadków i grają w golfa. Szukam tytułu tej piosenki.Facet suszy mi głowę, żebym pomogła mu znaleźć piosenkę, którą słyszał, a w teledysku grupa ...
-
Pomocy ! Czy ktoś rozpozna co to za beat ?[instagram.com] Drop jest po kilku wejściach wokalisty, jak wybucha konfetti. Czy wie ktoś co to jest?
-
tytuł tej piosenkiWitam. Szukam piosenki z lat bodajże 2000 - 2001 gdzie w teledysku śpiewa po francusku ...
-
Szukam tej piosenki z coub'aWitam, jak w tytule, szukam tej piosenki :D
-
Szukam utworu, spokojnej piosenki (głos kobiecy i męski)Jak w tytule, refren zawiera na pewno słowo "headlines", później " i will stay? don't ...
-
Stalingrad 2013 - Epicka muzykaWitam serdecznie! Czy może mi ktoś podać ten utwór? Leci on w tym zwiastunie: [youtube.com]
-
Shazam/Soundhound nie łapie:/Chodzi o utwór z nagrania :) Z vocalu słychać jedynie "take me higher", ale i po ...
-
Co to za piosenka?Trafiłem na ciekawą piosenkę i nwm co to za piosenka dołączam krótki jej urywek ...
-
Polska piosenka z animowanym teledyskiemPolska piosenka spiewana przez jakas pania.W animowanym teledysku ona nie potrafiła wybrac odpowiedniego faceta i ...
-
Park FM 22.09.2019 między 15.20 a 16.00 "avanti amore"Park FM 22.09.2019 między 15.20 a 16.00 Witam, szukam tytułu niemieckiej piosenki z włoskim refrenem ...
-
Muzyka z Top gear sezon 13 odcinek 1Szukam utworu z Top gear sezon 13 odcinek 1. Zaczyna się od ok 38.20 i ...
-
Piosenka z filmiku na fbWitam szukam nazwy i wykonwacy piosenki z tego oto filmiku [facebook.com]
-
Piosenka z Kauflandu lata 70/80Hejka Raz byłam na zakupach - i słyszałam piosenkę, końcówkę. Były w niej ...