-
poszukiwana piosenka wielka zagadka z imprezyposzukiwana piosenka wielka zagadka z imprezy
-
Znajdź piosenki pod filmikiem[youtu.be]
-
poszuje piosenki z radia parkWitam, poszukuje tytułu i wykonawcy piosenki, która leciała w Radio Park 27.09.2019 r. o ...
-
szukam teledyskuWitam szukam teledysku w któyrym spiewa chyba jakis polski koleś wraz z dwoma dziewczynami, ...
-
Piosenka w której są takie słowaPoszukuję tytułu i wykonanawcy piosenki w której sa takie słowa "take me take me take ...
-
Smutna piosenka, pani pracujaca na parkingu, trochę gitary, piskliwy głosSłyszałem tą piosenkę parę razy w radiu, raz na youtubie, pamiętam, że była tam jakaś ...
-
PILNIE poszukuje piosenkikojarze niestety tylko teledysk, jest na nim chłopak z dziewczyną, ona w białych spodniach i ...
-
Co to za piosenka?Szukam piosenki śpiewanej po angielsku przez męskiego wykonawcę. Piosenka jest raczej nowa i słyszałam ją ...
-
Uwalimy sięKto to śpiewał i jak to znaleźć . text zaczynał się tak: "Uwalimy się , ...
-
Piosenka z ME Siatkarzy 2019Witam, poszukuję nagrania z finał four ME 2019 w siatkówce. REFREN GRANY NA CZYMŚ W ...
-
Polski rap że słowami Pablo EscobarWitam. Szukam polskiego rapu który usłyszałem na ulicy w przejezdzajacym samochodzie. Udało się mi jedynie ...
-
Szukam wykonawcyWidzialam kilka dni temu teledysk na eska tv i szukam tytułu lub wykonawcy. Muzyka pop/dance, ...
-
Francuska grupa wykonawcówWie ktoś może jak się nazywa francuska grupa artystów którzy mniej więcej 1x do roku ...
-
Lata 1998-2002Tym razem będzie trudno... teledysku nie znam ale miałem kiedyś płytę z kawałkiem konkretnie elektronicznym ...
-
proszę o pomocsłaba jakość shazam nie dał rady
-
Co to za piosenka ?Ta piosenka leci na esce i w radiu . teledysk przedstawia grubszego mężczycnę z ...
-
kto zna ten remixkate ryan desenchantee co to za remix ktos kojarzy?
-
Czy zna ktoś muzykę bez słów użytą w tym filmikuCzy zna ktoś muzykę bez słów użytą w tym filmiku: [youtube.com]
-
Muzyka z filmikuSiema, zna ktoś tą muzykę z podkładu tego filmiku ? [youtube.com]
-
Muzyka clubowawitam, w lato w eska TV jak i w radiach leciała muzyka clubowa z teledyskiem ...
-
Muzyka clubowawitam, w lato w eska TV jak i w radiach leciała muzyka clubowa z teledyskiem ...
-
Teledysk AnimowanySiemka, znacie może piosenkę gdzie teledysk jest w połowie animowany, postacie sa żywe (dzieci) chłopiec ...
-
Piosenka z filmiku typu świat jest piękny.Witam poszukuje piosenki , nie pamiętam jak ona leciała śpiewał ja facet. Była wykorzystana do ...
-
Melodia z filmu Kingsajz (1987)Witam wszystkich, Czy ktoś jest w stanie podać tytuł o ile ta melodia ma jakiś ...
-
Zna ktoś wykonawcę albo tytuł? Pomóżcie ????Witam, Potrzebuje znaleźć tytuł piosenki albo chociaż wykonawcę, styl śpiewania trochę jak Bedoes. Mam tylko fragment tekstu ...