-
Szukam piosenkiSzukam piosenki z lat 2009-2011, z rodzaju techno. Jedyne co znam to jej teledysk. Zaczyna ...
-
Nagranie..Proszę o rozpoznanie i z góry dziękuję:)
-
Proszę o tytuł nuty z załączonego plikuWitam, pierwszy raz korzystam z tego serwisu. Szukam tytułu nutki z załaczonego pliku, nigdzie wpisując ...
-
Szukam łysego wokalisty z lat 90. Proszę o pomocSzukam wokalisty z lat 90. Pamiętam, że był łysy. W jakiejś jego piosence nosił ...
-
Sygnal smsGdzie moge pobrac ten sygnal sms, sygnal jest z telefonu sony ericsson c702
-
Piosenka z spokojnym wstępemOstatnio usłyszałem piosenkę która na samym początku miała coś w stylu "aaaa a" i po ...
-
Piosenka MelorecytacjaWitam szukam piosenki ktora uslyszalem kiedys w raido (nie pamietam ktorej stacji) byla to piosenka ...
-
Piosenka z ytPiosenka z pogranicza metalu i rocka , w teledysku wokalista ma blond włosy wręcz żółte ...
-
Madonna Music - co to za Remix?Jak w temacie: Co to za Remix?
-
Co to za piosenka? "Dariram, Dariram"Poszukuje piosenki (możliwe, że remiksu techno) z męskim tekstem/refrenem przypominającym słowa: dariram, dariram, dam, dam, ...
-
Techno piosenka z la la lalalalaPoszukuje piosenki techno z wyraźnym tekstem/refrenem zaczynającym się od kilku wyrazów śpiewanych przez kobiete i ...
-
Zna ktoś tę piosenkę?[instagram.com]
-
Szukam odcinka prawdopodobnie z merrie melodies (Zwariowane melodie).Witam. Czy ktoś mi odnajdzie odcinek z kreskówki "zwariowane melodie" (ang. merrie melodies)? Próbowałem sam, ...
-
Co to za utwór ?????Bardzo proszę o pomoc [youtu.be]
-
Men at work-down underWitam, potrzebuję pilnej pomocy. Każdy z Was pewnie zna te piosenkę, ale kojarzy ktoś może remix, ...
-
jaka to piosenkatypowe disco-polo, dosyc wolne, brzmi jakby było z lat 90 (ale pewnosci czy tak jest ...
-
Jaka to piosenka ?Na pewno bardzo znana melodia, w zalaczniku przesylam jak to leci :D
-
ME w Siatkowce mezczyzn 2019witam. poszukuje piosenki ze spotu tvp sport zaczyna sie jak na badaniu u okulisty wyłapałam tylko yee ...
-
Poszukuje utworu z nagraniaWitam czy ktos zna tytul i wykonawce>?
-
X-Men : Mroczna Phoenix - Piosenka w tle .Witam. Szukam nazwy utworu a Shazam nie chce mi wykryć. Chodzi mi tytuł piosenki która ...
-
Teledysk - akcja na statku lata 1997-1999 - często leciał na VIVIEOd paru ładnych lat staram się odszukać teledysk który wszedł mi do głowy właśnie w ...
-
Poszukuję teledyskuHej kochani. Poszukuję teledysku, oczywiście też tytułu lub chociaż wykonawcy....Pamiętam tylko fabułę teledysku. Dziewczyna budzi ...
-
TeledyskSzukam piosenki w teledysku mezczyzna w czarnym płaszczu lub pelerynie tańczy w morzu. Potem chyba ...
-
Potrzebna pomoc w odnalezieniu nutki z załączonego audioPotrzebna pomoc w odnalezieniu nutki z załączonego audio