-
Piosenka Disco Polo z Klupu STOP CHAM[youtube.com] 0:33 Nie mogę nigdzie znaleźć ... słyszę tam " jesteś moja dama i ...
-
Roll Deep - Good times - Inna wersja[youtube.com] Szukam kawałka z końcówki tego filmu. Nigdzie tego nie mogę znaleźć
-
szukam piosenki z filmiku z ighej poszukuje piosenki z filmiku w tle na instragramie w tle również lecą słowa lecz ...
-
muzyka z tego filmiku bardziej młodziezowamuzyka z tego filmiku bardziej młodziezowa [youtube.com]
-
Błagam o pomoc nie mogę sobie przypomnieć piosenki !!!!Szukam piosenki, której teledysk pamiętam. Śpiewa ją polski młody wykonawca z dziewczyną z zagranicy. piosenka ...
-
When I need YouSpotkałem się z wersją Rod Stewart i Celine Dion śpiewających razem ... czy taka piosenka ...
-
wypowiedzi jarosława kaczyńskiegoCo to za utwór (chyba Rap) gdzie autor zastosował wstawki w postaci wypowiedzi Jarosława Kaczyńskiego; ...
-
Teledysk dwie kobiety w bieli 2000 rokkto pamięta teledysk i co to za piosenka na teledysku sa dwie kobiety w ...
-
SMITE top 5 plays[youtube.com] w tym filmie na 5:05 zaczyna sie utwór wie ktos moze jak on ...
-
Joy Kitikonti - Dirty Summer[youtube.com] szukam piosenki która leci od 4:44
-
Kto jest autorem tej piosenki i co to za tytuł?Kto jest autorem tej piosenki i co to za tytuł?
-
Proszę o pomoc, raczej znana piosenka[youtube.com] Chodzi o piosenke w 30 sekundzie, disco polo :D
-
Tytuł utworu lecący w tleWitam [youtube.com] Czy zna ktoś tytuł utworu lecący w tle filmiku? Pozdrawiam
-
Starsza piosenka disco polo[musiclab.chromeexperiments.com] Pod tym linkiem jest melodia, która jest w intro tej piosenki. Pomoże ktoś? :P ...
-
Tytuł fragmentu z audycji Radioparty.pl, MaTT 7.09.2019r.Poszukuję tytułu tej piosenki z audycji MaTT'a z Radioparty z dnia 07.09.2019r. Na nagraniu słychać, ...
-
Szukam 2-óch nutek z seta SOUND BASS-A[youtube.com] interesuja mnie 10:50 i 12:45 chodzi mi o wersje a nie ...
-
Piosenka z Radio, 14.10.2019, ŁódźWitam, jadąć taksówką w Łodzi, wczoraj , 14.10.2019, w godzinach 18:00-21:00 (dokładnie nie pamiętam) usłyszałem ...
-
Azjatka w metrzeWitam. Szukam raczej mało popularnej piosenki. Nie pamiętam wykonawcy ani tytułu bo było to dosyć ...
-
Kochani! Szukam dobrej muzyki na imprezę! Pomóżcie :)Witajcie! Tak jak w temacie. Szukam dobrej muzyki najlepiej set od 30 min w górę.. ...
-
Teledysk w ktorym kobieta jest cala na srebrnoTeledysk z lat 80 lub 90. Kobieta w srebrnym kombinezonie i pomalowana na srebrno z ...
-
szukam wykonawcy pierwszego utworuszukam starszej wersji tej piosenki
-
Co to za piosenka?Co to za piosenka?
-
teledysk - śmierć dziewczyny i chłopaka pod kołami busaszukam piosenki angielskojęzycznej - ostatni kadr teledysku - chłopak i dziewczyna wpadają pod koła busa ...
-
Muzyka Z Programu Tele 5 Nocny Patrolinteresują mnie tytuły piosenek jakie tam lecą gdyż bardzo mi sie podobają
-
Ktoś coś ?Witam. Chciałbym zapytać o jeden utwór z lat '96-'97 polski dance. Pamiętam że to nagranie ...