-
YouTube video, potrzebny tytuł piosenkiPotrzebuję tytułu piosenki zaczynającej się od 1:15, Shazam nie pomaga. Z góry dziękuję! [youtube.com]
-
Poszukuje muzyki z radia zetWitam wie może ktoś czy zna kawałek muzyki 5 sekundowej z reklamy z radia zet ...
-
Ktoś zna tytuł?[youtube.com]
-
Czy ktoś poznaje tytuł ?Sorki zanucone i sfałszowane ale może jednak ktoś rozpozna ????
-
Pomoc w identyfikacji utworuWitam forumowiczów! Czy ktoś pomógłby mi rozpoznać tytuł tego utworu? Utwór na pewno jest świeży, ...
-
Szukam teledysku z samymi budynkamiHej od miesiąca szukam teledysku w którym występują tylko budynki widziałem to na którymś z ...
-
Małżeństwo warte miliony - piosenka[youtube.com] Piosenka z tej zapowiedzi, którą słychać w tle.
-
Reklama Heineken'a Sahara-Berlin z 2004 rokuPoszukuję utworu techno/house z reklamy "To musi być Heineken. Sahara-Berlin"
-
Szukam Piosenki A Nie Znam TytuŁu!Dzisiaj na lekcji oglądaliśmy film ( klip), który mówił o tym, żeby mimo przeszkód walczyć ...
-
Piosenka Z RMF FMWitam! otóż mam pewnien problem z piosenką, zresztą jak wszyscy tutaj hehe. Piosenka ta leci ...
-
Znajdz piosenki z audio library youtube[youtu.be] [youtu.be] [youtu.be]
-
znajdź piosenki z kominka z rtl7są piosenki po angielsku i niemiecku [youtube.com]
-
Piosenki z mp3 Philips GoGearSzukam tytułów piosenek z mp3 Philips GoGear konkretnie z modelu SA 175/02 (wersja 256 mb). ...
-
jak nazywa sie piosenkaMurzyjn spiewa o tym jak zabil swojego przyjaciela.spiewal ze na policji mowil ze to nie ...
-
Stara polska piosenka w teledysku dwóch gości w bluzach charlotte hornetsWitam Szukam polskiej piosenki jakies 15 lat temu czesto leciała na POLONI1 albo RTL7 w teledysku ...
-
Nuta w tle wywiadu Vitala Heynena[youtube.com] Tak jak w tytule, zna ktoś tytuł bitu który leci w tle tego wywiadu z ...
-
Kto to śpiewa ?Ktoś kojarzy polski teledysk na którym śpiewa dziewczyna raz z sukience , raz w spodniach ...
-
piosenka chyba w języku portugalskimktoś zna tytuł?
-
Muzyka Z EskiSiema poszukuje jednej piosenki, którą usłyszałem dzisiaj w ESCE wiem tyle, że była to dziewczyna ...
-
ciastka i basenpomoże ktoś ?? w teledysku gościu leży koło basenu i wybiera sobie dziewczyny za każdym ...
-
Piosenka z 2014-2016Siemka szukam piosenki , w której teledysku występowały dwie dziewczyny okradające ludzi , ...
-
W refrenie ciągle powtarza sięCoś na wzór. Tych słów This is wanna do wooohooo this is ...
-
kto zna ten remix[krakenfiles.com] link do nutki kate ryan, kto kojarzy ten remix? .
-
Piosenka ze zdaniem "oh my god ! "Znacie może tytuł i wykonawce piosenki w której chyba nie ma zbyt wiele słów ale ...
-
piosenka o zdradzieSzukam polskiej piosenki teledysku, w którym śpiewa mężczyzna, chłopak, jak pamiętam to chyba Łukasz, a ...