-
Piosenka Pop proszę o rozpoznanie !Od 1:19 słychać dosłownie 2 sekundy piosenki i dwa słowa wydaje mi się, że "ludzie" ...
-
Pijackie lalala, coś w tym stylu pada w refrenieZnacie taki kawałek, gdzie w refrenie padają słowa "pijackie lala"? Nie jestem do końca pewien ...
-
Kawałek w tle.Witam, poszukuję utworu, w którym jest kawałek tekstu "w szybkim tempie, umiejętnie i kompletnie. Zaraz ...
-
kękę co to za piosenkato będzie trudne do zgadniecia. refren w stylu techno, szybki śliwa wtedy "wampi wampi ha, wampi wampi ...
-
Why are you feel somethingPiosenka z zumby, prawdopodobnie remix. W refrenie powtarza się: Why do you feel something? ...
-
Rzewna piosenka Lipnickiej?Szukam utworu, który w głowie prześladuje mnie od dawna. Zagubiłem go gdzieś w czeluściach starych ...
-
Muzyka z filmu Skeppy'iegow tym filmiku [youtube.com] na poczatku od 0:00 jest bicik ktos zna?
-
Sygnał dźwiękowyGdzie mogę ściągnąć ten sygnał sms. Sygnał był wgrany w telefonie Sony Ericsson C702. Szukałem ...
-
Szukam tych płyt :)Hej, szukam kilku płyt z kolekcji dzieciństwa, która mi bezpowrotnie przepadła – ale pozostała w ...
-
Co to za piosenka ze szkrzypcami[youtube.com]
-
Piosenka z płyty 2000Cześć, czołem. Mam mega mega trudne zadanie, znalezienie tej piosenki graniczy z cudem – ale ...
-
Czy ktoś zna tytuł tej piosenki ?? HelpWitam czy ktoś tytuł tej piosenki mam tylko taki urywek mam nadzieję że pomożecie
-
Twoja Polska Stacja 02.09Słyszałam w radiu Twoja Polska Stacja około 7 rano. Polski utwór, spokojny, śpiewał to mężczyzna ...
-
UrywekSzukam piosenki z filmiku z tego co pamiętam nucił to męski głoś dosyć nisko Tyry ...
-
Utwory podobne do Mary Spolsky-upsWitam Poszukuję piosenek podobnych klimatem muzycznym do Mery Spolsky- ups
-
Teledysk czarno-białyJak nazywa się piosenka, która rozpoczyna się w teledysku od grającej na wiolonczeli przed garażem ...
-
Szukam piosenki.Nie zapamiętałem ani jednego słowa ale wiem tyle: melodia była grana na skrzypcach, jest to ...
-
Piosenka z filmu "Gdzie jesteś, Bernadette?".Ta piosenka była śpiewana przez główną bohaterkę i jej córkę w samochodzie kiedy padał deszcz ...
-
Tytuł utworuCo to za utwór?
-
Jakie to mało znane utwory?Z góry dziękuję za ich rozpoznanie.
-
Spokojna angielska piosenka o miłościWitam szukam piosenki już od ponad 3 miesięcy, nie daje mi spokoju. Jem śniadanie nucę ...
-
Polska wokalistka i teledysk ?Ktoś kojarzy polski teledysk na którym śpiewa dziewczyna raz z sukience , raz w spodniach ...
-
Remix?Chciał bym znaleźć utwór który jest podkładem w tym filmiku: [youtu.be]
-
Jak nazywa się ta piosenka?Witam chciałabym wiedzieć co to za piosenka w 25:38 leci [youtu.be]
-
Angielska piosenkaNie wiem czy to hip hop, tak mi się wydaje. Piosenka z początku lat 2000. ...