-
Prosze o rozpoznanieZnana piosenka, na pewno kazdy ja slyszal a nie moge sobie przypomniec: taki fajny chillowy ...
-
Muzyka z YouTube film mefju23Witam proszę o nazwę utworu, który leci w tle, czas trwania filmu w którym pojawia ...
-
Reklama Galaxy Note 10Witam. Proszę o pomoc w znalezieniu wykonawcy i tytułu piosenki z reklamy Galaxy Note 10. ...
-
Dwa utwory z dawnych lat1. Chodzi mi o utwór techno gdzie został wklejony dubbing Knapika z metra i czytania ...
-
Reklamy transmitowane w TVP2Witam wszystkich :) Moje pytanie dotyczy reklam transmitowanych w TVP2 - jak w temacie. Mam ...
-
Bravo HitsCzy ma ktoś dostęp do wszystkich polskich płyt Bravo hits? Chodzi mi o spis wszystkich ...
-
Szukam piosenki od 6 latSzukam piosenki która kiedyś leciała w must be the music tylko muzyka z 6 edycji ...
-
pierwsze 9 sekszukam nutki pierwsze 9 sek zaraz po włączeniu jej na początku zna ktoś ...
-
Hej potrzebuje tytułu piosenki z rodzinki pl odcinek 212 co leci w tleHej potrzebuje tytułu piosenki z rodzinki pl odcinek 212 co leci w tle [youtube.com]
-
Polska wersjaCzy ktoś kojarzy tytuł polskiej piosenki w której wykorzystano podkład z piosenki All You Zombies ...
-
Szukam tej nutkiod 01:05:57 [youtu.be]
-
Kojarzy ktoś co to za nutka ?Gdzieś już ją słyszałem, możliwe że mam ją nawet zidentyfikowaną gdzieś w notatniku zapisaną, ale ...
-
Tytul piosenkihej czy wiecie moze jak sie nazywa piosenka gdzie gosciu gral na srodku sali/jakiegos pokoju ...
-
Tytuł utworu z filmiku na stronie coub.comSzukam utworu z tego filmiku: [coub.com]
-
Szukam hitu z filmikuSzukam piosenki z tego filmiku. Myślę, że jest znana większości.
-
Piosenka 2000s - fragment mp3.Heja, wie ktoś co to takiego? Lata 2000-2003r. , fragment mam z "wypalonej" przed laty, ...
-
Polski animowany teledysk z lat około 2010 wykonany przez polska piosenkarkeTeledysk był animowany (typu wstep z niani frani ) i była w nim rudowłosa piosenkarka ...
-
szukam piosenki z tego filmikusiemka szukam piosenki z tego filmiku [facebook.com] chodzi mi o utwór który zaczyna sie w ...
-
Co to za nutka na początku ?[youtube.com]
-
Piosenka z instagrama Baster1998 (Club/remix)Witam, szukam piosenki co jest na nagraniu. :)
-
NomisWitam Szukam piosenki z koncowki tego filmu [m.cda.pl] Prosze o pomoc Z gory dziekuje :) ...
-
-
Kojarzy ktoś ten kawałek??[youtube.com]
-
Piosenka z Mistrzostw Europy SiatkarekHej, po wczorajszym meczu naszych reprezentantek, szukam jednej piosenki która leciała na trybunach. Tu macie ...
-
Piosenka z tekstem "yaleli, yaleli"Część. Pamiętacie może taką piosenkę często nadawaną w radiu Planeta na Śląsku w 2005 roku, ...