-
Czy ktoś zna tę piosenkę z reklamy Storytel?[youtube.com]
-
7 piosenek jakie tytuły?Paczka piosenek
-
stare utwory trance/house/techno z lat 1998-2002raczej mało kto je zna:)
-
Pomoc w szukaniu tytułuWitam, bardzo proszę o pomoc z tytułem piosenki, Shazam ani inne Track ID nie mogło ...
-
Muzyka klubowaWitam czy ktoś zna tytuł lub wykonawcę tego utworu ostatni raz utwór słyszany na Eufori ...
-
Szukam piosenki z intro[youtube.com]
-
Co to za piosenka?Wie ktoś jak nazywa się ta piosenka od 0:58 do 1:24 [youtube.com]
-
Klasyczny (?) utwór na fortepian (z filmu)Może ktoś wie co to za klasyczny (?) utwór na fortepian użyty jako podkład muzyczny ...
-
Piosenka rap/RNB - youtubePoszukuję piosenki, którą słychać na tym oto filmiku, zaczyna się w 00:27, jest to krótki ...
-
Co to za nuty?part.12 26-27Jak w temacie
-
Co to za nuty?part.6 42-45Jak w temacie:)
-
co to za muzyka nigdzie niema tytułu :([youtube.com] minuta 5 sekunda 47 5:47 pomocy :P
-
Pytanie po paru nutkach na pianinie :)Kojarzycie? Anglojezyczna pisenka , soul, kilka razy slyszalem w wersji z koncertu, soul, wokalistka spiewa ...
-
piosenka z filmikuszukam piosenki z tego filmiku [youtube.com] niestety żadna aplikacja do rozpoznawania sobie z tym nie ...
-
Co to za utwór ??Wie ktoś co to za kawałek zaczynający się o 14 do 31s ??? [youtube.com] Z góry dzięki.
-
Co to za piosenka?Prośba o tytuł i wykonawcę. Piosenka z ok. 2005 roku
-
Love ParadeKto wie co to za utwór: [youtu.be] od 19:33 do 23:23 Z góry dziękuję !
-
nutka z filmu YTpoda ktoś link do remixu tej nuty bo nie mogę znaleźć [youtube.com]
-
Fragment z imprezyMam nagranie kawałka piosenki, ale nie mam pojęcia co to. Załączam plik
-
Stara, smutna francuska piosenka,prawdopodobnie ze słowem je t'aimeJuż od dłuższego czasu szukam i nie mogę znaleźć starej, francuskiej piosenki, prawdopodobnie z lat ...
-
co to za nuta z videomoże być też wersji bez remixu pozdrawiam
-
Muzyka grozy z filmiku youtube i potrzebuję jej tytułu.[youtube.com] Trwa od 0:30 do 1:40
-
Nie pamiętam wokalistki jak się nazywała pomożecie?Chodziła po miascie nocą ,rozebrana do golasa i tak cały klip pamięta ktoś jak się ...
-
Oh Darling- W RefrenieHej, usłyszałem piosenkę z często powtarzającymi się słowami w refrenie: "OH DARLING" Bardzo przyjemna i melodyjna piosenka, ...
-
Notowania muzyczne Bogdana FabiańskiegoSzukałem w internecie starych notowań Top 30 disco-dance są tylko z lat 1984-1991 ale te ...