-
Zagraniczna piosenka z dyskoteką i światłami w teledyskuJakiś czas temu trafiłem na ten kawałek, ale go zgubiłem. To piosenka zagraniczna, śpiewa to ...
-
Zespół "Vitaras" ManekinySzukam takiej piosenki, zespół nazywa się jakoś Vitaras czy jakoś tak, jest taka fajna elektroniczna ...
-
Co to za melodia w tle, jak nazywa się ten utwór w oryginalnej wersji?Muzyka z tego filmiku [youtube.com] Na sound hound i schazam wyszukało mi coś takiego: Time Zone ...
-
Co ta za utwór z filmiku Testovirona ?Witam co to za nutka z filmiku Princess Candle in the storm??? link: [youtube.com] Z góry dziękuje za ...
-
co to za utwór[youtu.be] początek 21:27
-
Piosenka K-popWitam. Jedyne co wiem o tej piosence to to że leciała ona o 12:44 w ...
-
[Szukam] Piosenka z podobnymi samplami.Witam. Wczoraj usłyszałem kawałek "Little Big - I'm ok" i od razu przypomniało mi się, ...
-
Szukam piosenki śpiewa ją dziewczyna uslyszalem ją na MTVNa końcu prawie teledysku chłopak idąc przez miasto szturcha go nieznany koleś i wkłada mu ...
-
Jak się nazywa ten utwór zagrany na skrzypcach?Utwór pochodzi z TVP3. Z góry dziękuję za jego rozpoznanie.
-
Taniec kleopatryUtwór został nagrany z polskiego radia mniej więcej w roku 1996. Z tego co pamiętam, ...
-
piosenka, o obserwacjach w barze (acapella)Piosenka dosyć znana (nie moje klimaty wiec kompletnie nie kojarzę). W radiu mówili że owa ...
-
Piosenka ze złotym teledyskiemSzukam piosenki, o której nie pamiętam praktycznie nic prócz tego, że teledysk miała cały w ...
-
Muzyka animatorów z TurcjiWitam, Od kilku lat szukam piosenki z Tureckiego hotelu Holiday Garden resort 2010 rok. Piosenka ...
-
Pewien cover piosenki Del Shannon - RunawayZasłyszany lata temu w radiu BIS (około 2006), ten kawałek nie daje mi spokoju. Jest ...
-
Nuta z filmikuWitam, szukam nuty z 2:22 [youtu.be]
-
Polski rock z tekstem "czarna bandera" :)Hej :) Dzisiaj będąc w Empiku usłyszałam polską piosenkę z gatunku rock, może punk-rock, w ...
-
Lidl KostrzynPomocy, co to za kawałek, ten pierwszy: [facebook.com]
-
Znam tylko teledyskszukam tytułu piosenki znam tylko teledysk całość nagrana gdzieś w chinach na początku facet podstawia ...
-
Teledysk o porwaniuWitam. Szukam teledysku pewnego artysty (dj?). W teledysku idzie typ w okularach i podjezdza do niego ...
-
Szukam pięknej piosenki zagraną przez dj Tiesto! Piosenka zaśpiewana przez kobietę operowym głosem!WITAJCIE! szukam piosenki która utkwiła mi w pamięci! Miłośnicy DJ Tiesto na pewno będą wiedzieli:) ...
-
Co to za piosenka?Jaki tytuł nosi piosenka z początku filmika [youtube.com]
-
Muzyka z serialu Mr PicklesWitam, w serialu Mr Pickles s02e04 Shövenpucker jest moment gdzie leci dany utwór (0:59-1:30): [youtube.com] Będę wdzięczny ...
-
Teledysk z myszamiWitam tak jak w tytule szukam piosenki której teledysk to trochę zedytowany ten filmik [youtu.be] ...
-
Co To Za Piosenka ...Kilka godzin temu wpadła mi do głowy pewna piosenka, którą usłyszałem pierwszy raz w zeszłym ...
-
Teledysk kiedyś dawno widziany na YTWitam. Proszę o pomoc. Bardzo romantyczna piosenka, może i utwór z filmu. Wydaje mi się, ...