-
Czy ktoś wie jak nazywa się ten dźwięk bądź efekt dźwiękowyWitam czy ktoś wie jak nazywa się ten efekt dźwiękowy? Występuje w utworze Bedoes - ...
-
Jeden z utworów z rosyjskiego filmu ,,On Drakon"Witam! Rozpaczliwie poszukuję piosenki z filmu podanego powyżej. Jest to utwór pojawiający się mniej więcej ...
-
ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie!>?czy ktoś zna tą nute no cały dzień szukam szukam i nic ....
-
Witam czy ktoś rozpoznaje ten utwór?[youtube.com]
-
Co to za utwór?Witam czy ktoś rozpoznaje utwór, którego fragment grany jest w tym filmiku od 13:12? [youtube.com]
-
Teledysk z wilkami (nie pamiętam nazwy)W teledysku są wilki/psy , starsze auto i męszczyzna (chyba starszy) pamiętam tylko tyle
-
Proszę o pomoc w rozpoznaniuWitam. Proszę o pomoc w rozpoznaniu piosenki to było techno zaczynało się "all i need ...
-
Muzyka z wywiadu w tle.Jaka piosenka leci w tle tego wywiadu [youtube.com] od 3:50 do ok 5:20 Melodia jest ...
-
Kawałek z dzieciństwaJoł. Mam taki problem bo widziałem kiedyś taki teledysk dawno temu jak byłem mały noi ...
-
Co to za utwór z Paramount Channel?Bardzo chciałbym dodac to w tle w swoich filmach ale nie wie jak to sie ...
-
Chorwacka muzyka biesiadnaPiosenka zaczyna się od 7minuty, [youtu.be]
-
muzyka disco polo w telewizyjnym biurze śledczym[youtu.be] początek 17:50
-
poszukuje utworow z Russian music boxSzukam 2 utworów z Russian music box . W pierwszym widziałem mężczyznę który był w ...
-
Eurodance 1997Witam, szukam piosenki z okolic 97 roku w stylu eurodance, gdzie w refrenie kobieta śpiewa ...
-
Teledysk z blondynką na motocyklu.Szukam utworu z teledyskiem na którym chłopak w okularkach pisze list, lub wiersz na stoliku ...
-
piosenka zaszłyszana przy ogniskuHej, kiedyś przy ognisku w górach usłyszałem taką piosenkę: "nie zbliżaj się do ognia, nie zbliżaj ...
-
Piosenka -teledysk ze sceną z filmu chłopak jedzie cabrio w okularachTeledysk jest ze sceny z filmu i jest czarnobiały (film chyba rosyjski) młody chłopak jedzie ...
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Piosenka ludowa? Ktoś kojarzy?Szukam tytułu nutki. Nie potrafię nawet rozszyfrować tekstu. Może znasz tą melodię?
-
Usłyszałam tę piosenkę raz na youtube. Nie mogę jej znaleźć!Szukam tej piosenki już chyba tydzień, wiem, ze pojawiała się w tzw. ,,amv" na youtube ...
-
Stary klubowy kawałek kto pamięta kto to poznaje? :D stara dobra pompaCześć, moi Drodzy, szukam starego kawałka klubowego, który słyszałem dobre 15 lat temu jak nie ...
-
Nieznana piosenka satyryczna z refrenem "Prędzej bym się śmierci spodziewała"Śpiewa Pani, wydaje się, że to piosenka z ubiegłego stulecia. Pojawia się cyklicznie zdanie -"Prędzej ...
-
Francuska piosenka z fajnym bitem, w stylu Familly AffiarSiema, szukam piosenki z rmf fm, co jakis czas sie pojawia, spiewa ja kobieta, w ...
-
NieprzygotowaniWitam. Prosił bym o rozpoznanie piosenki (Shazam i inne tego typu programy nie pomogły). [youtube.com] Muzyka od ...
-
Muzyka z filmiku MikalaW odcinku mikala: "czerwony vs niebieski parkour na blockstarplanet" w minucie 9:00 jest fajna melodyjka, ...