-
Dziwny teledysk o gotowaniu?Przypomniało mi się że kiedyś słuchałem piosenki która miała na prawdę dziwny teledysk i teraz ...
-
Pomóżcie!Nikt nic nie wie. Mam nadzieję że tutaj znajdę pomoc. [youtu.be]
-
GTA SA; Jakiż to tytuł?Witam, witam. Otóż potrzebuję tytuł tego utworu z 4. misji kultowej gry Grand Theft Auto ...
-
Piosenka instrumentalna z filmiku ytWie ktos moze co to za piosenka od 5:40 leci w tle tego filmiku? [youtube.com]
-
Piosenka z nagraniaWitam, zna ktos moze tytuł?
-
muzyka z meczów siatakrskichPoszukuję nazwy piosenki granej w 1:59:02 w tym filmie : [youtube.com] Z góry dziękuje za każdą ...
-
Prosze o pomocWitam Poszukuje piosenki z tego zwiastunu: [m.youtube.com] Dziekuje za odpowiedz ! :)
-
Co to za piosenka znanaPoszukuje stare piosenki mowia ze to typ techno troszke ale drla mnie to jest muzyka ...
-
Piosenka z radioWitam. Szukam już od kilku dni piosenki, nie znam angielskiego bo za moich czasów go nie ...
-
Poszukuje zapomnianego utworuCześć, mam niezłą zagdk do rozgryzienia. W głowie przypomniał mi sie fajny kawałek. Taki z ...
-
Piosenka do snuSzukam jakiejś piosenki, którą dziewczyna mogłaby wysłać do chłopaka albo chłopak do dziewczyny na dobranoc. ...
-
Jak się nazywa pierwsza piosenka z najnowszej reklamy teleturnieju "Jaka to melodia?"Jak się nazywa pierwsza piosenka z najnowszej reklamy teleturnieju "Jaka to melodia?"
-
Co to za piosenka?Co to za piosenka?
-
Co to za utwór z klubuChciałbym się dowiedzieć co za muzyka z klubu
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Utwór znany, lecz nie przeze mnie! :DHejka, leciał kilka dni temu fajny utwór w Radiu Plus, niestety słów nie wyłapałem, lecz ...
-
Szukam utworu z teledysku.Utwór leci czasami na stepOne może ktoś kojarzy, nie znam tekstu ale teledysk wygląda tak, ...
-
ktoś pomoże?Już bardzo długo szukam tej piosenki i nie mogę znaleźć..Teledysk przedstawia w większości półnagie kobiety, ...
-
Szukam piosenkiszukam piosenki. Pamiętam tylko że teledysk był mroczny i w tym teledysku była również mroczna ...
-
Boney M - co to za nutka?2:20 - 3:11 [youtu.be] Szukam i nie mogę znaleźć. Shazam odsyła mnie do tego mixu. Powiedzcie, ...
-
Nie pamietam nazwy piosenkiWitam chciałbym sie dowiedzieć jaka to była piosenka bo nie pamiętam nazwy utworu, ale w ...
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Jaka to piosenka?Hej, czy możecie mi pomóc w ustaleniu tytułu piosenki z filmiku?
-
Playlista na 60 urodzinyWitam Mam do was ogromną prośbę organizujemy dla Taty 60 te urodziny i potrzebuję pomocy w ...
-
co ta za utwór z lat 2004-06Witam szukam piosenki w stylu D-tune, east Clubbers, C-bool z tamtych lat Można było ją ...