-
Co to za mjuzikWitam Was, Mam problem, próbowałem podejść do tematu sam, ale zrezygnowałem. Jednakże, spróbujemy na nowo. Otóż nie ...
-
Jaka nazwa Teledysku na łodzi...Witam, szukam Teledysku Hip hop. lata 2000-. Dwóch raperów, dziewczyny, łódka, jezioro i tekst cos ...
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
-
Znana a jakby jednak nie + plik audioHej, wiecie może co to za piosenka? Cały czas myślałam, że to Joe Dassin "Et ...
-
Jaka to piosenka "beautiful life"?Jak się nazywa piosenka którą śpiewa jakaś kobieta, a wcześniej młody facet jakiś mówi coś ...
-
Piosenka z nagraniaWrzucam kolejne nagranie, blisko głośnika. Jak nazywa się ten utwór?
-
Poszukiwana piosenka z nagraniemWitajcie! Trzecie moje pytanie o piosenkę. Shazam nic nie znajduje, pewnie temu że daleko od głośnika ...
-
Piosenka z artykułu o Krzysztofie PiątkuWitam Proszę o podanie tytułu piosenki z artykułu o Krzysztofie Piątku od 17s. [sport.onet.pl]
-
-
Piosenka - Polska - Nostalgiczna - Lata 2000-2010Hejka wszystkim. Mam pytanie, otóż szukam piosenki która utknęła mi w pamięci. Pamiętam, że kojarzy ...
-
Trailer Wiedźmin 3[youtu.be] 2:10 Ktoś rozpoznaje pełny tytuł utworu?
-
Szukam Piosenki z FilmikuWitam, szukam tytuł piosenki z tego Filmiku [facebook.com]
-
co to za utwór ? : / załącznik mp3 do odsłuchania 30 sekWitajcie ponownie drodzy forumowicze i znów nadszedł ten czas kiedy Shazam nie dał rady bo ...
-
Muza z meczu polska usa w siatkęCo to za muza leci w tle?
-
Piosenka ze sklepuSłyszałam ta piosenkę w sklepie więc musi być nowa. Widziałam tylko kawałek teledysku, był tam ...
-
Muzyka z meczu siatkówki Polska USA mam nagranieWitam, chodzi mi o piosenkę w czwartym secie podczas challengu, gdy sprawdzano jak Amerykanin stanął ...
-
-
drum&bass albo dubstepCześć, czy ktoś zna może utwór z poniższego linku? Shazam/Soundhound nic nie znalazł. [www58.zippyshare.com]
-
Początek filmuCo to za piosenka z początku filmu? [youtu.be]
-
Latynoska muzyczka w tleWitam, rozpoznaje ktoś piosenkę która leci w tle? Jeśli tak to proszę i tytuł :) ...
-
romantyczna kołysanka tranceSzukam piosenki w refenie hot in love spiewaja , wolna piosenka , nastrojowa, melancholijna..typu trance ...
-
Szukam piosenkiPotrzebuję nazwy piosenki w teledysku której był m@&%#n, chyba był ukazany jako anioł i uratował ...
-
Piosenka na youtube z dziećmi w szkole w teledyskuSzukam, wydaje mi się popularnej ostatnio piosenki gdzie w teledysku występują bodajże dzieci w szkole, ...
-
Co to za melodia? Muzyka elektroniczna(?), coś w stylu walki.[youtu.be] Minuta:21:47