-
Muzyka z filmiku na youtubeWitam :) może ktoś zna wykonawcę i tytuł pierwszego kawałka w tym remiksie ? [youtube.com]
-
Jak się nazywa dyskotekowy utwór(bez słów), który kiedyś leciał (przed rokiem 2014)?tak, wiem że mało szczegółów, ale ta piosenka utkwiła mi w głowie od tylu lat... a ...
-
Muzyka z CastoramyProszę o odszukanie piosenki ze sklepu.. Castorama, shazam nie daje rady. Leci bardzo rzadko, przepraszam za ...
-
Muzyka z 9gagaPotrzebuję nazwy tej piosenki :D [9gag.com]
-
Piosenka imprezowaPomógłby mi ktoś znaleźć wykonawce lub tytuł piosenki z której znam może ze 4 zdania? "Do ...
-
Stary Utwór z radiaWitam. Potrzebuje tytułu utwóru który leci przez pare sekund w 1:05 minucie filmiku o policji [youtube.com] Z ...
-
Tytuł muzyki od 23 sekundyZnacie tą nutę? 23 sekunda: [youtube.com]
-
Czy zna ktoś piosenkę, która jest do tej podobna?Witam, Czy zna ktoś piosenkę do złudzenia podobną do tej?: [youtube.com] Nie chodzi mi o słowa tylko ...
-
Melodia chłodząca mi po głowieNie wiem z czego to, ale mam w głowie tylko melodie graną bodajże na jakims ...
-
Początek filmuJaka muzyka jest na początku filmu aż do komentarza komentatorów w tym filmie [youtu.be] ?
-
Co to za muzyka?Witam. Poszukuję muzyki która rytmicznie jest do tańczenia tanga. Podchodzi pod styl nowoczesny, ma powiązanie ...
-
Jaki to utwór ...Cześć bardzo mi zależy na jednym utworze jaki mam w załączniku jest krótki ale słychać ...
-
Poproszę o tytuł tego soundtracka[youtube.com] Jakim soundtrackem są okraszone pierwsze 4 minuty z tego filmiku?
-
może ktoś wie co to za remix chodzi o załącznikchodzi o załącznik może ktoś wie co to za remix albo przynajmniej tytuł któregoś utworu ...
-
Muzyka klasycznaWitam proszę o pomoc. Tylko tyle jestem w stanie odtworzyć z pamięci.
-
Poszukuję utworu dance.Witam poszukuję utworu dance. Dyskotekowy kawałem z lat ok 1997-2001. Nie mogę upolować chodziło na ...
-
Poszukuje piosenki!Poszukuje piosenki z 4 minuty i 52 sekundy , wiem tylko tyle że jest to ...
-
Co to za piosenka?[youtube.com]
-
Czyj to remix?[youtube.com]
-
Co to za piosenka?Jaki tytuł ma ta piosenka?
-
Szukam tytułu piosenkiPiosenka śpiewana przez kobietę, refren dość wysokim tonem, po angielsku, najpewniej z lat 70/80, kilka ...
-
Piosenka z samplem z utworu Tom's DinerSzukam piosenki z samplem czy też remixem, nie jestem pewny piosenki Tom's Diner, konkretnie słyszałem ...
-
Szukam po teledyskuAve... Szukam piosenki, była dość popularna jakieś 3-4 lata temu, pamiętam tylko jak mniej-więcej leciała i ...
-
Szukam piosenki z animowanym teledyskiem (był tam motyw pościgu)Szukam piosenki,którą usłyszałem na jednym z kanałów muzycznych w TV. Pamiętam tylko teledysk,był on animowany,akcja działa ...