-
piosenka z shota bystrzakabył bym wdzięczny gdybyście mi powiedzieli co to za piosenka zaczynająca sie w 1:50 min [youtube.com]
-
Piosenka z 4funMam wielką prośbę, Dzisiaj w tv na kanale 4fun tv albo dance zobaczyłem fajną piosenkę ...
-
Kawałek z Filmiku[youtube.com] Potrzebuję kawałka od 1:58 - 2:36 Niszczy system:D Da radę ktoś wyciąć ?D:
-
Slyszalem kiedys muzyke w radiuSiemka! Jakos w roku 2009-2014 w radiu eska leciala taka piosenka ktora miala tekst ...
-
Tańczące dziewczyny (link)Jak nazywa się grupa muzyczna dziewczyn - chinek, japonek, czy to koreanek, nie wiem dokładnie, ...
-
BŁagam PomocySzukam piosenki która leciała tak TYM TYM TYM tutu tu tu tututu TYM TYM TYM ...
-
Zna ktos nutkę z 0:25 ?[youtube.com]
-
Jaka to piosenka saksofon tempo cha chaProszę o pomoc - jaka to piosenka ?
-
Prosze o pomocWitam Poszukuje piosenki ktora leci pod koniec odcinka w tle serialu ,,the resident" [alltube.tv] Z ...
-
radio BOMBLIK - piosenka "idę teraz tam gdzie lepiej jest bo zostałem sam ty dobrze wiesz..." pomoapiosenka ze sląskiej biesiady --- szukam wykonawcy tego utworu (wykonawczyni) idę teraz tam gdzie lepiej jest ...
-
Piosenka podobna do latynoskiejSzukam piosenki od dwoch miesiecy. Potrafie ją jedynie zanucić (nagranie w załączniku) Refren spiewa kobieta i ...
-
Spot reklamowy z udziałem Roberta Kubicy Orlen F1Cześć! Może ktoś rozpozna tytuł muzyki która jest w spocie reklamowym, Orlenu z udziałem Roberta ...
-
9:50 co to za piosenka?9:50 co to za piosenka? [youtube.com]
-
Piosenka z home&youUsłyszałam tę piosenkę w home&you. Mam kawałek nagrania. Będę wdzięczna za tytuł.. Słyszę słowa "... only hurt ...
-
Prosze poda ktos muzyke z tego filmikuWiem ze to glupi filmik ale muza fajna xD zalaczam plik
-
Jaka to wokalistkaW sklepie Lewiatan usłyszałem piękną piosenkę w stylu Emy Winehouse pamiętam tylko początek refrenu : Mama ...
-
Co to za piosenka?[youtube.com] Od początku do drugiej sekundy. To chyba była jakaś gra. Nie mogę sobie przypomnieć.
-
Dwie piosenki halo ludzieCo to za piosenki?
-
Muzyka z Greckiej knajpySzukam tej piosenki, usłyszałam ją na wakacjach w knajpie, ale nie miałam możliwości rozpoznania jej ...
-
Popularna piosenka która leciała w tvJak nazywała się piosenka która leciała w TV w teledysku była kobietą w niebieskiej brokatowej ...
-
Rednex, KlfSzukam piosenki lata 80,90 +, podobna do stylu KLF, Rednex mianowicie w urywku Indianin bądź ...
-
TeledyskPoszukujw tytułu piosenki chyba z 2018 roku gdzie para tańczy na murze , w tle ...
-
Pomocy proszeeHej mam taki problem. Szukam piosenki która może z 3-4 lata temu leciała w radiu. ...
-
pomóżcie co to za melodia coś mi się kojarzy z latami 80 90 ale pewny nie jestem[www102.zippyshare.com]
-
Co to za piosenka?W teledysku chodziło o to, że dziewczyna używała telefonu i nagle się on jej rozładował ...