-
Co to za utworek? :)Witajcie! Zna ktoś utwór z końca tego filmiku? [youtube.com] pozdrawiam!
-
Armin Van Buuren - In And Out Of Love (Remix?)Witam, kilka dni temu słyszałem na ulicy na głośniku kawałek Armin Van Buuren - In ...
-
Piosenka z filmiku na youtube[youtube.com] Interesuje mnie piosenka zaczynająca się od 3:30. żaden program do rozpoznawania piosenek nie wychwytuje co ...
-
Utwór z załącznika, klubowyCześć, czy ktoś zna może nazwę utworu z załącznika? Nie musi być nawet konkretny mix. ...
-
Jak nazywa sie ta nutkaWitam kiedyś znalazłem faja nutke ale nie moge sobie przypomnieć tytułu. W klipie biały facet(rasista ...
-
Rap, bit który wzbudza strachTeledysk zaczyna się na parkingu, stoją tylko 2 samochody i 2 m@&%#nów, wygląda jakby toczyli ...
-
Piosenka w stylu modjoSiemka, mam problem, poszukuję piosenki w stylu zespołu Modjo lub stardust i nie chodzi tu ...
-
Szukam pioseneczkiSzukam piosenki, raczej starszej (wydaje mi się, że gdzieś te czasy Hani Montani), nie mam ...
-
Jaki to utwór ?Słyszałem kiedyś u wujka w samochodzie.. śpiewał to raper (najprawdopodobniej Polski) zapamiętałem tylko refren, a ...
-
Co to za piosenka?Czy ktoś kojarzy co to za piosenka na początku filmiku?? [youtube.com]
-
Ktoś wie ???[youtube.com] Piosenka z 41:30!!!
-
poszukuję piosenki pomocy !śpiewa to dziewczyna: tekst piosenki: "to nie tak, to nie tak..." "dzwonię a Ty na melanżu" - chyba ...
-
Co to za piosenkaPiosenka rockowa zaczyna się spokojnie nawet, gitara elektryczna gra jakaś tam melodie, w zwrotce mi ...
-
Szukam piosenki z lat 90 , wielu wykonawcow , "on a ladies on a ladies" zajodlowane na koncu refrenuWitam od dluzszego czasu szukam piosenki z lat 90. Pamietam, ze w refrenie padaly prawdopodobnie slowa: ...
-
ojciec wozacy dzieci po nocy w auciePiosenke kojarze z youtube, dopieor na koncu jest wspomniane ze to reklama samohodu (nie pamietam ...
-
Francuski Rap 2016Szukam francuskiej posienki z bodajże 2016. W teledysku było dużo ludzi na ulicach związanych z ...
-
Co to za utwór z filmiku?[youtube.com]
-
Co to za utwór?Utwór pochodzi z youtube byl wklejony do filmiku z funny moments
-
Piosenka klubowa że słowami kobiety mniej więcej w 3 zwrotce follow you i ll do I will follow you"Piosenka typu remix / dj gdzie śpiewa kobieta i jest taka charakterystyczną przerwa na dobry ...
-
Szukam pewnej piosenki ale pamiętam tylko teledyskPrzez cały teledysk były 2 dziewczyny na śniegu i białym koniu. Było to coś w ...
-
RPWL - What I really need - zapożyczenie / podobieństwoOstatnio w radiu często można natrafić na nowy utwór zespołu RPWL - What I Really ...
-
piosenka od 0;00[youtube.com]
-
szukam tytułupiosenka leci od 0:00 do 0:10 i chciałbym wiedzieć jaki ona ma tytuł [cda.pl]
-
Dość popularna piosenka, pamiętam teledyskWiem, że to niewiele ale ktoś może będzie kojarzył. Teledysk pioenki zaczyna się w ten ...
-
Female Vocal mix[youtube.com] Co to za kawałek w tle ?