-
Piosenka z H20 wystarczy kroplaJak nazywa się piosenka z H20 wystarczy kropla co Brat Emmy zakochany jest w siostrze ...
-
Co To Za Piosenka ŚwiĄteczna?2:40 [youtu.be]
-
Piosenka z wstawkami z starej dyskotekiSiema. Szukam piosenki, która co jakiś czas leciała w radiu i tv. Pamiętam, że tekstu ...
-
Piosenka czeto grana w radiu PLUSHej o jakiego czasu chodzi mi po głowie piosenka grana bardzo często w radiu PLUS ...
-
Utwór z lat 2002-2005 viva zwei i tego typuCześć. Od paru lat szukam utworu z niemieckiej vivy zwei i innych. Była to elektro/klubowa/techno. Leciała ...
-
Piosenka rosyjska/ukraińska? z MTV DancePiosenka z MTV Dance, śpiewa wokalistka, gatunek pop, część piosenki po angielsku, część po ukraińsku ...
-
Szukam piosenki, chyba rosyjskaSzukam piosenki ktora ostatnio leci w radiu. Jest dosyc nowa i w obcym jezyku, wydaje ...
-
Jak Się Nazywa Ta Piosenka Leciała OK 17 Lat Temu Na Niemieckiej TV Viva Posiadam NagraniePrzepraszam za niskiej jakości piskliwe nagranie telefonem komórkowym z tv, dlatego Proszę Przyciszyć Przed Przesłuchaniem ...
-
Muzyka po teledyskuWitam. Chciałbym znaleźć muzykę po teledysku. Wyglądało to tak, iż był facet i kobieta i ...
-
Utwór z radia internetowego z przed kilku latWitam. Proszę o rozpoznanie nazwy utworu z załącznika, nagrałem to kilka lat temu z jakiegoś ...
-
Piosenki z reklamy/zwiastunu kanału VH1 ClassicPoszukuję piosenek, a raczej teledysków z filmiku poniżej. Dokładnie chodzi mi o momenty: 0:51, 1:13, ...
-
Stary polski rock/ballada rockowaKilkanaście lat temu znałam piosenkę którą wprost uwielbiałam ale później skasowała mi się i ostatnio ...
-
Muzyka z końcówki filmu na YTWitam, jaki to utwór jest grany w końcówce tego filmiku? [youtu.be] 1:36:10 się rozpoczyna.
-
Shazam/soundhound nie wykrywa. Bez wokalu. Muzyka z YT.[youtube.com] Zaczyna się od 7 minuty 26 sekundy (około) Bardzo mnie uspokaja i chciałbym wiedzieć jaki jest ...
-
teledysk w tunelu, czerwono - niebieskie światła, płynne przejścia. Jak się ten numer nazywa?teledysk w tunelu, czerwono, niebieskie światła, płynne przejścia, dużo ludzi, uliczny klimat, dużo ludzi, duża ...
-
Co to za piosenka?Dużo słów forever śpiewa to kobieta
-
a to dopiero zagadkaheh jak ktoś z was skojarzy no to na prawdę szacun. Od razu powiem że ...
-
Piosenka z zapowiedzi Absentia AXN wrzesień 2017Hej, Czy ktoś ze zgromadzonych może mi pomóc w odnalezieniu piosenki? Piosenka instrumentalna i nie ma żadnych ...
-
POMOCY!!! Zna ktoś tą nutkę???zna ktoś tą nutkę co leci w tle ?????? [youtube.com]
-
stara reklama rafaelloz pewnością niektórzy z was pamiętają, ( reklama emitowana jak sobie przypominam 1996-1999, wróciła po ...
-
ZNANA NUTKA. SHAZAM jej nie rozpoznaje, w załączniku kawałek.Szukam tytułu tej piosenki, kiedyś leciała nawet w jakiejś reklamie, dołączam plik.
-
Mentalista FOX zapowiedź kwiecień 2019Hej, czy może ktoś zna utwór z zapowiedzi poniżej? [foxtv.pl] Strasznie wpada w ucho, a nie mogę nigdzie ...
-
Muzyka electroDzień dobry, proszę o podpowiedź jaka to piosenka, która zaczyna się w 21:57. [nuteczki.eu]
-
Piosenka Stara , Wzruszająca ... I Love You...Witam , szukam piosenki ale nie za bardzo pamiętam słowa wiem tylko tyle - piosenka stara ...
-
Muzyka electro z filmikuJak wyżej, shazam tego nie odnajduje. ...