-
Muzyka elektronicznajaki tytuł ?
-
Muzyka elektronicznajaki tytuł ?
-
szukam piosenki podobnej do 'golden brown'czeeeść wszystkim, rozpaczliwie szukam tytułu piosenki podobnej z melodii, a na pewno z wejściówki, do ...
-
Co to za nutka?Zaczyna się 0:35. Z góry dziękuję za pomoc
-
Co to za piosenkaCo to za piosenka
-
-
-
PomocWitam, przed chwilą widziałam na reklamie YouTube piosenkę strasznie mi się spodobała ale nie wiem ...
-
Francuska piosenkaCześć poszukuje francuskiej piosenki wykonawcą jest mężczyzna tekst piosenki jest mówiony ( styl hip hop, ...
-
Fajna piosenka włoska z lat 80-tychZamieszczam piosenkę włoską (trochę za głośno nagrana) do rozpoznania. Dodatkowo dorzucam angielską piosenkę. Może ktoś ...
-
-
Kawałek z 1:23 - 1:40Tak jak w tytule, obojętnie może być ten remix albo oryginał jeśli znacie ;P [youtube.com]
-
Co to za piosenkaWitam, poszukuję piosenki z tego filmiku od momentu 5:05 do 7:19. [youtu.be] Wystarczy oryginał, remixu sobie ...
-
Muzyka z filmu Panic MechanicKojarzyć ktoś tytuł i wykonawcę piosenki z fragmentu 59:20-59:45? Link do filmu: [youtu.be]
-
Co to za piosenka?Potrzebuję znać tytuł tej piosenki. Shazam i Google nie pomogło. Być może ktoś znajdzie.
-
-
Co to za piosenkaco to za piosenka
-
Co to za piosenkaco to za piosenka
-
polska piosenka na popularnym bicieserwus piosenka raczej była w formie nielegalu ale na dość popularnym bicie, jaki wykorzystała lales - ...
-
Piosenka stara " Nie zacznij biec lepiej się schowaj..." link w opisieProszę o pomoc jaki jest tytuł tej piosenki i wykonawcę jest stara i nie mogę ...
-
jaki to remix astronomii?[youtube.com] Poszukuję oryginalnego remixu astronomii z minuty 9:14. Z góry dzięki za pomoc! :D
-
Wiem co jest w teledysku ale nie pamiętam nazwy piosenkiTeledysk wyglądał tak: Chłopak w długich włosach stoi pod ścianą, po czym na jego ciele ...
-
Polski dance końcówka lat 90Od dawna szukam polskiego utworu z końcówki lat 90. Pamiętam tylko kawałek słów " drineczki, laseczki, ...
-
Bardzo proszę o pomoc☹❗PILNE❗[youtu.be] Proszę zainteresujcie się tematem, bardzo mi zależy na tej piosence❗ Jak nazywa się ten podkład ...
-
Kilka utworów[m.youtube.com] Witam poszukuje utworu z minuty 1 :55 a także utworu zaraz po nim a także ...