-
Piosenka hip hop z liczbamiWitam. Szukam piosenki hiphopowej. Nie znam wykonawcy ani tytułu, ale pamiętam, że cały wątek toczył ...
-
Co to kurcze jest?Moje dziecko półroczne pełza i śpiewa tą piosenkę.. To jest coś z lat 90' lub początek ...
-
Szukam Kozak nuty[youtube.com] 36:20 ktos zna?
-
Co to za piosenkaCo to za piosenka
-
Prawdopodobnie boys choć nie wiemLink: [vm.tiktok.com] Natknąłem się na remix dobrze znanej mi ze słuchu piosenki disco, tutaj dość mocno ...
-
Francuska stara piosenka[youtube.com]
-
piosenka podobna do "problem"od 0:01 do 0:11 ten początek przypomina piosenkę z lat 60 [youtube.com]
-
Co to za piosenkaCo to za piosenka
-
Witam co to za nuta co leci w 0:16[youtube.com]
-
Magic Violin z okolic 2000r, aktualnie podobnie gra Lindsey StirlingMuzykę miałem kiedyś przegraną z kasety na kasetę, podpisaną jako Magic Violin. Niestety nie jestem ...
-
EdekaHej, to znowu ta sama reklama, ale już w innym celu ;) Potrzebuję wiedzieć, jak nazywa ...
-
Zmiennicy - co to za utwór?Szukam nazwy tego utworu: [youtube.com] Najlepiej w dobrej jakości (HQ). Chciałem ustawić jako dzwonek w telefonie. ...
-
"Twoja Nutella"Potrzebuję muzyki z tej reklamy, jest bardzo wpadająca w ucho. Widziałam ją również w niemieckiej ...
-
Jak się nazywaJak się nazywa ta nutka albo z jakiego jest seta?
-
Muzyka elektorniczna z fragmentami dubstepu, odsłuch 2:50Cześć, poszukuję tytułu i autora poniższej muzyczki :) Muzyczka z materiału, który krążył po sieci. Link alternatywny ...
-
Szukam utworuKiedyś leciało w radiu, zgrane z kasety
-
Dj Lacros Before New Year1:30:40 1:40:00
-
Proszę o pomoc z rozpoznaniem utworuWitam, znajomy prosił mnie o znalezienie dla niego nazwy i wykonawcy utworu ale sobie z ...
-
Co to za piosenka w tle z tego filmiku? Nwm jaki ma tytuł:/[cda.pl] Witam, czy może ktoś wie co to za utwór w tle filmiku z ...
-
Piosenka w stylu disco a'la Modern TalkingNagranie z magnetofonu, średnia jakoś, mimo że słychać niektóre słowa, nie jestem w stanie nigdzie ...
-
Co to za piosenkaProszę o tytuł
-
Jaka to piosenka pomóżcieWitam szukam tytułu tej nuty może ktoś zna
-
Jaki to był tytuł piosenki z (prawdopodobnie) lat 80-tych śpiewającego przez mężczyznę??Witam, jak nazywała się piosenka z tego fragmentu? Dodam, że piosenkę szuka ją pewien użytkownik ...
-
Może ktoś zna[tiktok.com]
-
Może ktoś znaMoże ktoś zna z góry dziękuje [vm.tiktok.com]