-
Nieznany Secik[patrz.pl] Witam, na starcie daje znać że aby odtworzyc trzeba poczekać aż się załaduje i przeboleć ...
-
Co to za piosenkaCo to za piosenka
-
Szukam piosenki, fioletowa bluza, białe spodnie chłopak prowdzi wózek.Szukam piosenki w teledysku ziomek ubrany w fioletowa bluzkę i biale spodnie idzie sobie po ...
-
Through the Window - piosenka Jona Andersona ( z zespołu YES i który śpiewał z VANGELISem )Pod koniec lat 80 może na początku 90 w radiu, w programie III usłyszałem zapowiedź ...
-
70s, instrumentalny, rytmiczny, bardzo wtedy popularnymGrany na instrumencie chyba strunowym coś a’la arabskim bardzo basowym, i nie mam pewności ale ...
-
Co to za utwór?Cześć. Szukam utworu który był zagrany jako pierwszy na tym filmiku: [youtube.com] Z góry bardzo ...
-
-
Co to za stara nuta świąteczna?Raz do roku na wigilie spelnia sie cudowny sen juz w oddali kolednikow slychac spiew, ...
-
Muzyka elektronicznajaki tytuł ?
-
-
Teledysk w domku baby jagiPoszukuję piosenki sprzed ok. 10-15 lat. W języku angielskim. Teledysk dział się na jakimś ponurym ...
-
-
Francuska piosenka lata 90/2000Szukam francuskiej piosenki, wykonywanej przez męski i żeński wokal. Teledysk kręcony chyba w jakimś parku, ...
-
Czarno biały teledysk mężczyzna falochronyWitam! Poszukuję piosenki z lat 80/90, Teledysk był czarno biały; śpiewał mężczyzna lub zespół składał ...
-
-
RefrenHej. W piosence bagno mamita jest specyficzny refren kojarzacy mi się z klubowa piosenka, kojarzycie ...
-
Proszę o rozpoznanie utworu.Utowrek usłyszałem na jednej z lokalnych dyskotek. Utwór skoczy, wesoły. Być może w remixie. Powiedziano ...
-
Piosenka z YTHejka wszystkim Proszę o pomoc ... Szukam pięknej piosenki ale nie znam tytułu Drewniane ludziki ...
-
leciała w radiopartyWitam, słuchałem dziś fajnej piosenki, tylko że zanim zdążyłem ją nagrać na dyktafonie xdd to ...
-
Melodia z reklamy lub serialuNiestety nie pamiętam skąd jest ta melodia, natomiast jestem pewny iż zasłyszałem ją w telewizji. ...
-
Piosenka z klubu, próbka w pościeJak wyżej, poszukuje tej nuty, a mam tylko taki fragment
-
Szukam piosenki z dzieciństwaHej, szukam piosenki z dzieciństwa - motyw to jakiś polski raps, z przekazem. Pamiętam że ...
-
szukam tej nutki 7;20[youtube.com] ktos zna ten kawałeczke? 7:20
-
Piosenka z klubu próbka w pościeJak wyżej, shazam milczy, z góry wielkie dzięki za pomoc!
-
Co to za piosneka (Rap chyba z dziećmi w refrenie)Witam, czasami gdy zaczynam pracę o 4 rano w RMF MAXX leci taka nuta gdzie ...